Arkadaşlar yalvarırım bakın çok acil..
Arkadaşlar yalvarırım bakın çok acil..
Arkadaşlar ders seçme işlemi bitmiş devlet benim yerime ders seçmiş ben ne yapacağım değiştirmenin bir yolu falan var mı lütfen acele. 

Re: Arkadaşlar yalvarırım bakın çok acil..
Starlee başına talih kuşu konmuş, ekmek elden su gölden yaşıyorsun Devlet Baba ayağına gelmiş birde. Şikayetçi misin? 

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
Kardeşim ben bunda komik bir şey göremedim devlet benim hayatımda görmediğim dersleri seçmiş bende dersleri silebiliyormuyuz yada değiştirebiliyor muyuz onu soruyorum ??Cloudyy yazdı:Starlee başına talih kuşu konmuş, ekmek elden su gölden yaşıyorsun Devlet Baba ayağına gelmiş birde. Şikayetçi misin?
Ders seçme süresi bittiği için tekrar ders seçemezsiniz ve değiştiremezsiniz de. Bu dönem mecburen seçilen derslerden sınavlara gireceksiniz.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
-
Geç kalmıssın dostum bangır bangır bagırdılar seçin diye değiştirmenin bi anlamı yok ama devlet sectiyse işine yarıyacak senin mezuniyetini hızlandıracak dersler seçmiştir calış sıkıntı çıkmaz
aydınyuksel yazdı:Geç kalmıssın dostum bangır bangır bagırdılar seçin diye değiştirmenin bi anlamı yok ama devlet sectiyse işine yarıyacak senin mezuniyetini hızlandıracak dersler seçmiştir calış sıkıntı çıkmaz

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
MEZUN
MEZUN
Arkadaşlar derslerimi değiştirmeyi başardım kayıt olduğum halk eğitim merkezine gittim ve değiştirmelerini talep ettim benim durumumda olanlara yardımcı olur inşallah...