Arkadaşlar yalvarırım bakın çok acil..

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
starlee

Arkadaşlar yalvarırım bakın çok acil..

Mesaj gönderen starlee » 29 Eki 2013, 03:30

Arkadaşlar ders seçme işlemi bitmiş devlet benim yerime ders seçmiş ben ne yapacağım değiştirmenin bir yolu falan var mı lütfen acele. :cry:

Cloudyy
Doktor

Re: Arkadaşlar yalvarırım bakın çok acil..

Mesaj gönderen Cloudyy » 29 Eki 2013, 03:55

Starlee başına talih kuşu konmuş, ekmek elden su gölden yaşıyorsun Devlet Baba ayağına gelmiş birde. Şikayetçi misin? :mrgreen:
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.

Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN

starlee

Mesaj gönderen starlee » 29 Eki 2013, 04:05

Cloudyy yazdı:Starlee başına talih kuşu konmuş, ekmek elden su gölden yaşıyorsun Devlet Baba ayağına gelmiş birde. Şikayetçi misin? :mrgreen:
Kardeşim ben bunda komik bir şey göremedim devlet benim hayatımda görmediğim dersleri seçmiş bende dersleri silebiliyormuyuz yada değiştirebiliyor muyuz onu soruyorum ??

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Mesaj gönderen cemil.ksa » 29 Eki 2013, 05:33

Ders seçme süresi bittiği için tekrar ders seçemezsiniz ve değiştiremezsiniz de. Bu dönem mecburen seçilen derslerden sınavlara gireceksiniz.

aydınyuksel

Mesaj gönderen aydınyuksel » 29 Eki 2013, 05:35

Geç kalmıssın dostum bangır bangır bagırdılar seçin diye değiştirmenin bi anlamı yok ama devlet sectiyse işine yarıyacak senin mezuniyetini hızlandıracak dersler seçmiştir calış sıkıntı çıkmaz

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 30 Eki 2013, 20:14

aydınyuksel yazdı:Geç kalmıssın dostum bangır bangır bagırdılar seçin diye değiştirmenin bi anlamı yok ama devlet sectiyse işine yarıyacak senin mezuniyetini hızlandıracak dersler seçmiştir calış sıkıntı çıkmaz
:mrgreen:
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.

Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN

starlee

Mesaj gönderen starlee » 31 Eki 2013, 00:48

Arkadaşlar derslerimi değiştirmeyi başardım kayıt olduğum halk eğitim merkezine gittim ve değiştirmelerini talep ettim benim durumumda olanlara yardımcı olur inşallah...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön