Kredim şu an 200, okuduğum dönem 1 ve şu ana kadarki toplam dönem 7 olarak gözüküyor ayrıca 7.dönemin ortak derslerini aldım.. Aralıkta ki sınavdan geçersem 8.dönemi tamamlamış sayılıyor muyum yoksa mezuniyet için mayıstaki sınava da girmem gerekli mi?
Diğer sorum da, şubat ayında ygs başvuruları başlıyor aöl başvurusu normal okul başvurusundan farklı galiba yani başvuru formunu nerden alıcaz, nerede doldurup kime teslim edicez, bilgilendirirseniz sevinirim.
AÖL dönem hesabı erken mezuniyet ve ygs??
Re: AÖL dönem hesabı erken mezuniyet ve ygs??
7. dönemin derslerini aldınsa mayıs senin 8. dönemin olcak mayısta giriyorsun
ygs için bulunduğun ilçedeki ösym bürosuna başvurcaksın ondan önce bankaya para yatırcaksın ama ygs için aldığın dekontla ösym bürosunda formu doldurcaksın yalnız benim bildiğim başvurular ocak ayında olcak

ygs için bulunduğun ilçedeki ösym bürosuna başvurcaksın ondan önce bankaya para yatırcaksın ama ygs için aldığın dekontla ösym bürosunda formu doldurcaksın yalnız benim bildiğim başvurular ocak ayında olcak

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
pskolog yazdı:7. dönemin derslerini aldınsa mayıs senin 8. dönemin olcak mayısta giriyorsun![]()
teşekkür ederim ya sınav tarihleri değiştirilmiş, ilk sınav ocakta ikinci sınav haziran başında... bu durum ygs veya lys sınavlarını etkiler mi? bir de lys için de yukarıda bahsettiğin işlemlerin aynısını mı yapıcaz??? ccevaplar için şimdiden teşekkürler:))))))))
etkilemez merak etme bende gircem ygs ye
evet LYs içinde aynısı oluyor

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.