Seni o kadar iyi anlıyorum ki hastalık çok ama çok zor rabbim her hastasına şafi ismi şerifinle şifa versin Anne ve baban aklıma geldi çünkü ben anneyım ve oğlumu kucagıma aldıgım andan itibaren 4 yıldır hastanelerdeyim gitmedigim yer, doktor kalmadı ve herkes en çok 3 yaşına kadar yaşar dedi ama oğlum şuan 4 yaşınla gidiyor ve kullandıgı makinaları bırakmaya dogru ilerliyor dua inanç bilinmez bir tedavi sanki cünkü doktorlarda şaşırıyor gorunce kardesim sen inan duzelebileccegine rabbine sıgın umudunu kaybetme birilerine kin duymakla gecmiyor yazıyı okuyunca hastanede yogun bakım odasının onundeki gunlerim aklıma geldi inan çok üzüldüm ama sakın canına kast etme imtahan dunyasındayız ve dermansız dert yok tevekkül et rabbim karşılıgını vericektir.
Eyyüb a.s hikayesini bilirsin illaki onun duası ile dua et inşallah onun ifa buldugu gibi sende bulursun
Hz.Eyüp Aleyhisselâm'ın duâsı : ﺭَﺏِّ ﺍَِﻧّﻰِ ﻣَﺴَّﻨِﻰَ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻭَﺍَﻧْﺖَ ﺍَﺭْﺣَﺎﻟﺮَّﺍﺣِﻢ َﻦﻳِ "Rabbi inni messeniye'ddurru ve ente erhamürrahimin" Bu dua bize şunu diyor : “Ya Rabbi zarar bana dokundu. Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin. Bana da merhamet eyle Yarabbi.” -Enbiya sûresi-83...