oy vermeye , aol sınavına fln gittigimde kolumdan tutup götürüler mi bu arada tecil ettirmediğim için

Evet. Dönem sınırlaması kalktı. 13.dönem, 14.dönem olsa bile askerlik tecili 29 yaşına kadar yapılmaktadır. 2012 yılında 12 dönem sınırlaması vardı. Şimdi böyle bir durum söz konusu değil...ahmet1234 yazdı:askerik şubesine daha uğramadım . öğrencilik hakkım yok gözüküyo şuan 13.dönem olduğum için. bazı konu başlıklarında" askerlik suesine gidince durumunu soylersen ( kısa sure içinde mezun olacağını ) yardımcı olurlar gii şeyler okudum. bu doğru mu ? yoksa hiç bir şans yok mu ? bu arada 20 yaşıma resmen girmedim.
halk eğitim merkezinden ek c2 aldığın taktirde 13 dönemin üstünde olsanada tecil edersin diye bişey de okudum bu arada ? doğru mudur ?
Bilgi doğrudur , birer yıl olmak üzere uzatabilirsiniz tecilinizi her yıl yalnız şöyle bir şart var dönemlerinizin eksik olmaması şartı ile.bigezeg yazdı:kardeşim sen nerden biliyosun bu bilgi resmi mi bide
Eksik dönemin yoksa tecil yaptırabilirsin mezun olduğunda takdirde'de iki yıl tecil hakkın var sorun yok...bigezeg yazdı:kardeşim ben daha önce tecil yaptırdım 13 dönem şuan yeniden yaptırabilirmiyim mart da bitcek ygs ye gircem bide bu sene
Öyle bir şey yok 13 . dönemini doldursan bile eksik dönemin yoksa seni askere zorla alamazlar tecil ettirme hakkın vardır.bigezeg yazdı:ya tm anlamayımıd bide şu 13 dönem olunca öğrencilik hakkı yoktur kısmı var bide 3 yıl diplomaya alınca şubeden demişlerdi
Arkadaşım öğrencilik hakkı yoktur derken , bulunduğunuz ildeki toplu taşıma da öğrenci hakkını kullanma gibi konularda öğrencilik hakkın yok askerlik tecilinde var! Askere gitmek ister gibi diretme.bigezeg yazdı:ama verdikleri ek c2 belgesinde öğrencilik hakkı yoktur (paso vb.) yazıyo