Bandrol Almasam?
Bandrol Almasam?
Bugüne kadar sınavlarda öğrenci kimliğini hiç bulundurmadım, hocalarda hiçbir sınav öğrenci kimliğine bakmadılar. Bu yıl için çıkarttırmasam olur mu? zaten aralık'taki sınavda mezun oluyorum.
Re: Bandrol Almasam?
bu öğrenci kimliği zorunluluk deil zaten bugune kadar girdiğim sınavlarda istenmedi kimlik ve sınav giriş belgesi yeterli oluyor
bandrolü ilk kez duyuyorum sorarım halk eğitime gittiğimde merak ettim şimdi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bandrol öğrenci kimliği diye biliyorum ben? Sanırım yanlışım var. Nedir bu bandrol o zaman?pskolog yazdı:bu öğrenci kimliği zorunluluk deil zaten bugune kadar girdiğim sınavlarda istenmedi kimlik ve sınav giriş belgesi yeterli oluyorbandrolü ilk kez duyuyorum sorarım halk eğitime gittiğimde merak ettim şimdi
Ben bırak bandrolu öğrenci kimlik kartı bile almadan mezun olmuş olan arkadaşları gördüm
-
gerçekten almamıza gerek var mı?kesin bilgisi olan arkadaş yok mu?
Arkadaşlar nedir bu bandrol ya bilen var mı?
Bir şey olmaz tabi ki. Ama ne hikmetse benim bir sınavda bandrolümün önceki yıla ait olması nedeniyle gözetmen tutanak tutmuştu. Tabi sonuçta bir şey olmadı ama bazı gözetmenler kıllık yapabiliyorlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
unuttum sormayı
ama 2 yıldır giriyorum sadce sınav giriş belgesi ve kimlik yeterli oluyor 

Arkadaşlar ben almadım zorunlu mu napmam lazım?
zorunlu deil öyle olsaydı kayıt yenilerken bizi uyarıp söylerdiler 

tamam teşekkür ederim bir sorum daha vardı da bende öğrenci raporu var öğrenci no falan yazıyor onunla mı giriceğim sınava?
sınava yakın sınav yerin açıklanacak onun çıktısını alcaksın sınava girceğin okul, salonun, sıra numaran yazcak ve birde kimliğin yeterliT.Misaki yazdı:tamam teşekkür ederim bir sorum daha vardı da bende öğrenci raporu var öğrenci no falan yazıyor onunla mı giriceğim sınava?

Tamam teşekkürler