Sa mezun olmama az kaldı oyüzden bu sorunun cevabını merak ediyorum ileride başıma dert açmasın diye cevaplarsanız çok sevinirim
Ben tastiknamemi kaybettim sonra aöl kayıt olmaya gittim beni okula yolladılar onlarda tastiknamenin fotokopisini çekip aslıgibidir diye damga vurup imzalayıp verdiler sonra gittim kayıt yaptırdım şu anda hiçbir sorun yok ama kredim 180 mezun olmama az kaldı bu tastikname mezun incelemesinde bir sorun yaratırmı ?
Yaratırsanda nasıl halletmem gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinirim
AÖL ne tastiknamenin aslıgibidir ile kayıt yaptırdım
Re: AÖL ne tastiknamenin aslıgibidir ile kayıt yaptırdım
Bu konuda net bir şey söyleyemeyiz. Aslı gibi olması çoğu yerde orijinal belge yerine geçen bir durumdur. Ama AÖL'de mezuniyet aşamasına gelen birçok öğrenci belge eksikliği nedeniyle mezun olmak için belgelerini müdürlüğe ulaştırın uyarısıyla karşılaşıyor. Senin de böyle bir durumla karşılaşıp karşılaşmayacağını anlaman için Alo 147'ye danışmanda fayda var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Aradım hemde 2 kere farklı şeyler anlatıyo biri sorun olmaz derken diğeri olur diyo
Kafam karıştı iyice bakalım bide diploma kayıp belgesi alıp onuda verem okula belki ozaman bir sorun çıkmaz
Kafam karıştı iyice bakalım bide diploma kayıp belgesi alıp onuda verem okula belki ozaman bir sorun çıkmaz
bilgisi olan yokmu
aslıgibidir yazıyorsa sorun olcağını sanmam sonuçta kaybetmişsin ve okul sna onu vermiş sıkıntı etme 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.