Mesleki Açık Lisesinden Açık Öğretime Geçiş

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
MPerc7

Mesleki Açık Lisesinden Açık Öğretime Geçiş

Mesaj gönderen MPerc7 » 24 Ara 2013, 20:02

Arkadaşlar herkese selamlar ben ticaret meslek lisesinde okuyorum açıktan ama memnun değilim bu yüzden kaydımı düz liseye kaydırmak istiyorum . Yani sadece sınavlara gitmek istiyorum okul olmadan öncelikle AÇIK öğretim lisesinde gireceğim sınavlar klasikmi test mi ? Bunu öğrenmek istiyorum . Stajımı falan da yapmıstım fakat 2 3den baya dersim var zorlanıyorum . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler !

YELİZ
Doktor
İletişim:

Re: Mesleki Açık Lisesinden Açık Öğretime Geçiş

Mesaj gönderen YELİZ » 24 Ara 2013, 20:07

MPerc7 yazdı:Arkadaşlar herkese selamlar ben ticaret meslek lisesinde okuyorum açıktan ama memnun değilim bu yüzden kaydımı düz liseye kaydırmak istiyorum . Yani sadece sınavlara gitmek istiyorum okul olmadan öncelikle AÇIK öğretim lisesinde gireceğim sınavlar klasikmi test mi ? Bunu öğrenmek istiyorum . Stajımı falan da yapmıstım fakat 2 3den baya dersim var zorlanıyorum . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler !
test bende meslek lisesinden geçiş yaptım ordaki kredilerin açıkögretime eklenir
        • İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
          passion100.blogspot.com

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön