emrah42 yazdı:açık ögretim lisesini 3 senede bitirdim ingilizce dersi olmasaydı 2,5 yılda rahatlıkla bitirecektim neyse benim kendime ait ders çalışma yöntemim genelde soru çözerek ve soruları oldugu gibi degilde akılda kalıcı şekilde yazmak için not alırdım kitaptan çalışmayı denedim ama olmadı kitabı okurken önemli yerleri not almak gerekiyordu ve sınav tarihleri yakın ve çok ders olması nedeniyle zamanın yetmeyecegini anladım en güzeli sorularda test usulü oldugu için test çözerek çalışmak daha mantıklı geldi Aöl nin geçmiş sınavlara ait testlerini indirin bunlardan çalışın derim ne gibi faydaları olur
1- Sınavda genelde hangi konulardan daha çok çıkmış anlarsınız
2- Aynı soruların tekrar tekrar soru kallıpları degiştirilerek soruldugunu görürsünüz
3- Kendi seviyenizi ölçersiniz
4- Bilemediklerinizi bir yere not alır tekrar aynı testi çözüp yanlılarınıızın düzelip düzelmediğini görürsünüz?
5- Bu testleri sınav atmosferi içinde çözerseniz sınavda biraz daha rahat olur ve soruları okurken ve cevaplarken faydasını görürsünüz.
6- Test kitaplarının üstüne isminizi yazıp cevapları işaretleyin sınavdan sonra evdeki notlarınızla kontrol edebilirsiniz ve 1 hafta sonra cevap anahtarı yayınlanınca sınavdan geçip geçmediğinizi kontrol edersiniz 1 ay beklemenize gerek kalmaz sınavda şimdiden hepinize başarılar
Hocam bu maddelere ben birde sizin notlarınızı ekledim

Önce notları okuyorum ıkı sefer felan sonra test çözüyorum ve inanın size çok dua ediyorum allah razı olsun emek vermiş bizimle paylaşma nezaketinde bulunmuşsunuz.
Ve size ingilizce konusunda çok katılıyorum o olmasa herşey daha güzel olacak