



yaren izgi yazdı:son yılın başında açık liseye geçtim. ilk defa sınava gireceğim için korkuyorum açıkçası. şöyle bi durum var daha hiç sınav girmeden kredim şu anda 192 zaten mezun olmam gereken kredi de 192. açıkçası ingilzceden çok korkuyorum. korkmam gerekiyor mu gerçekten. sorular çıkmış sorulardan ya da online sorulardan mı geliyor. yardım eder misniz![]()
![]()
![]()
yaren izgi yazdı:İngilizcede geçemediğim oluyo onda korkuyorum zaten
yaren izgi yazdı:teşekkr ederimm canım)
nemesis yazdı:Bende bu sene kayıt yaptırdım benimde ilk sınavım olacak heyecan ve stres benide sardı![]()
çalıştıysan online testlerden falan krediyi geçiyorsan dert etmetabikide stresin heyecanın normal
yeliz sen lise hayatın boyunca bu sitenin müdavimi olursun
nemesis yazdı:sadece yardım ediyorum ne alakası var
YELİZ yazdı:nemesis yazdı:sadece yardım ediyorum ne alakası var
et yelizcim et biz sadece bizden önceki yardım edenlerin devamıyız zaten ne demişler iyilik yap iyilik görürsün diye![]()
nemesis yazdı:YELİZ yazdı:nemesis yazdı:sadece yardım ediyorum ne alakası var
et yelizcim et biz sadece bizden önceki yardım edenlerin devamıyız zaten ne demişler iyilik yap iyilik görürsün diye![]()
Adı üzerinde forum sitesinormal yardım etmek