ornek cografya 1 dersi soru tuncelı hangı bolgededır cvp dogu anadolu seklınde paylaşalım sonucları beklemeyede gerek kalmaz

vermedi reisyarüfeyde yazdı:kitapcıgını alsaydın ya : ) tabi okul verirse bizimkini vermedi kavga ettim resmen
helal sanapskolog yazdı:kitapçık için 1 buçuk saat soğukta bekledimama almadan gelmedim
1.oturum kitabcığımı biri almış gitmiş o kadar her yerine isim yazmıstımAngeL yazdı:Sinavdan yarim saat veya kirk bes dakikada cikiyorum. Saatlerce kitapcigimi bekliyorum. Nasil insanim bilmem, isaretlediklerini insan nasil hatirlamaz ama iste ben hatirlamiyorum.O yüzden kitapcigi mutlaka almaliyim. Kitapcik olmadan asla.
![]()
Her seferinde bu defa giris belgesine yazayim diyorum ama ögretmenler sürekli etrafimda hic yazamiyorum ben ya.rüfeyde yazdı:1.oturum kitabcığımı biri almış gitmiş o kadar her yerine isim yazmıstımAngeL yazdı:Sinavdan yarim saat veya kirk bes dakikada cikiyorum. Saatlerce kitapcigimi bekliyorum. Nasil insanim bilmem, isaretlediklerini insan nasil hatirlamaz ama iste ben hatirlamiyorum.O yüzden kitapcigi mutlaka almaliyim. Kitapcik olmadan asla.
![]()
Hakkım olsun vallahi bende isimsiz bi kitap alıp yenden yaptım az çok tutar sanırım zaten iki dersti 2.oturumun kitabcıgını buldum aldım
3 oturum baktım cok surecek e bende hastayım arabada otur bekle soguk hava
caktırmadan giris belgesının arkasına sıkları yazdım aldım