İngilizce-7 kitabı konuları bu sene değişti mi?
İngilizce-7 kitabı konuları bu sene değişti mi?
Arkadaşlar geçmiş yılların sorularına baktım reported speech, present perfect, past perfect vs. konular hakkında hiçbir soru yok. Acaba geçen senelerde ingilizce 7'de bu konular yokmuydu? Çok kolay sorularla karşılaştım. Geçen seneden farklı bi kitap mı işliyoruz bu sene bilgisi olan var mı? Biraz din kasıcam da ingilizceye fazla bakmamayı düşünüyorum.
Re: İngilizce-7 kitabı konuları bu sene değişti mi?
ben geçen seneyi bilmiyorum da yeni aldım dersi... kitaptan çıktı sorular umutluyum bakalım
hem kolay deme o kadar kolay deildi yarı yarıya 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
İngilizce-7 sorusu ama ortaokul öğrencisinin yapabileceği düzeyde hemde. Acaba farkedip kitap mı değiştirdiler dedim
30dk baksam kitaba hatırlarım ama uğraşmak istemiyorum. Din ingilizceden 10 kat daha zor bence çok fazla bilgi var 

bana da din hiç çalışmasam da yapabildiğim dersbilmem06 yazdı:İngilizce-7 sorusu ama ortaokul öğrencisinin yapabileceği düzeyde hemde. Acaba farkedip kitap mı değiştirdiler dedim30dk baksam kitaba hatırlarım ama uğraşmak istemiyorum. Din ingilizceden 10 kat daha zor bence çok fazla bilgi var

benimde tam tersi durum ingilizce için geçerli
alt yapı sağlam ingilizcede ve çok kolayca severek öğrenebilirim ingilizceyi
dinin geçmiş sorulara baktım ahiret soruları gibi
Örnek: Aşağıdakilerden hangisi kütüb-ü sitte arasında yer almaz? , Nusayrilik'te Kur'an'dan sonraki en önemli başvuru kaynağı nedir? Valla yıllardır dine çalışsaydım da yine yapamazdım bunları sanırsam
Şimdi oturup ezberliyorum 1 gün sonra hepsini unutacam inşallah 

unutma bence bir gün lazım olurbilmem06 yazdı:benimde tam tersi durum ingilizce için geçerlialt yapı sağlam ingilizcede ve çok kolayca severek öğrenebilirim ingilizceyi
dinin geçmiş sorulara baktım ahiret soruları gibi
Örnek: Aşağıdakilerden hangisi kütüb-ü sitte arasında yer almaz? , Nusayrilik'te Kur'an'dan sonraki en önemli başvuru kaynağı nedir? Valla yıllardır dine çalışsaydım da yine yapamazdım bunları sanırsam
Şimdi oturup ezberliyorum 1 gün sonra hepsini unutacam inşallah

dersten geçebilecek puan almak sorun değil zaten. Benim amacım 20'de 20 yapmak. Zaten lise son sınıfım rahat etmek için geçtim açık liseye. Ne kadar çok doğru yaparsam okul puanı o kadar etkileniyo. İşsiz gibi her şeyi ezberliyorum o yüzden şuan 

sen doğru şıklarını yazsana bana zahmet olmasa tahminim 11 doğrum var kontrol ediyim 

valla dinde çok yanlışım çıkıyo
Geçmiş yılların sorularına bakıp onları ezberliyorum şuan
21-22 Ocak 2012 sorularını da ezberliycem gerisini bırakcam uğraşamıycam 
Aşağıdakilerden hangisi kütüb-ü sitte arasında yer almaz? => sünen'i darimi
Nusayrilik'te Kur'an'dan sonraki en önemli başvuru kaynağı nedir? => Nehcü'l Belaga.
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html ben burdan indirdim hepsini ordan çalışıyorum

Aşağıdakilerden hangisi kütüb-ü sitte arasında yer almaz? => sünen'i darimi
Nusayrilik'te Kur'an'dan sonraki en önemli başvuru kaynağı nedir? => Nehcü'l Belaga.
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html ben burdan indirdim hepsini ordan çalışıyorum

ben ingilizce 7 cevap şıklarını istedim senden nerden çalışmam gerektiğini deil
evet sünnei dari yer almaz...o ikinci soru bilmiyorum kitaba bak

evet sünnei dari yer almaz...o ikinci soru bilmiyorum kitaba bak

işte ingilizce 7 soruları ve cavaplarını da burdan indirdim burdan bulabilirsin cevapları ben atarsam çok zaman kaybederiz 

sanırım bende sorun var
uykusuzluk algılarmı bozdu

bugün öğlen arkadaşım ingilizce-7 sınavına girdi çok kolay diyodu. Onlarla sorularımız aynı olurmuki?