4-5 Ocak 2014 Zorluğu
- feelinggood
- Yardımcı Asistan
4-5 Ocak 2014 Zorluğu
Arkadaşlar daha önce de birçok kez girdim sınavlara,ama bu sınavda zorlandığım kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.. 2012-2013 geçmiş sınav sorularından full yaptığım ya bu derse de çalışılır mı abi dediğim derslerden 8-9 yanlış yaptım ve zorlandım da ,üniversite muhabbetine kitaplardan da çok çalışamıyorum ve kitaplardaki ayrıntılara ağırlık vermişler .. Çok basit derslerde bile zorlayıcı sormuşlar bu dönem bu soruları hazırlayanların sadistliği lise sonların %25inin açığa geçme macerası mı acaba ? Bence öyle
Re: 4-5 Ocak 2014 Zorluğu
Aynen ya sanat tarihi bile kitaptaki konularla alakasızdı ardından ingilizce yazmaları gerekirken fransızca ki o kadar para veriyoruz sokaktan buluyoruz sanki parayı .s
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
arkadaşlar dikkat ettiyseniz, geçmiş sınav sorularında en zor sorular her zman ocak ayında çıkmış...ben o yüzden tahmin ediyordum zor ve nerde uçta köşede kalmış varsa soru gelcek
ben hedeflediğim krediyi aldım benim için iyi geçti bu sınav

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çok iyi değildi.İyi de değildi. İdare eder bir sınavdı açıkcası.Her zaman kitapçıkları alan ben bu sefer içime sinmediği için ve çok işim olduğu için almadım.Umarım güzel krediler almış olurum.Tarih ve ink tarihi gerçekten zordu.
Ayrıca sınıfta dakika başı öksüren kadından da nefret ediyorum bi ara çık dışarı diye bağıracaktım.Kötü bir sınavdı umarım hayırlı olur
Ayrıca sınıfta dakika başı öksüren kadından da nefret ediyorum bi ara çık dışarı diye bağıracaktım.Kötü bir sınavdı umarım hayırlı olur
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
ingilizce zordu benim için diğerlerinin hepsi kolaydı
-
- Asistan
Bu ocak sınavı baya zorladı. sorular çok zor,ayrıntı sorulara çok girmişlerdi anlamış değilim bu sistemi sonuçta açık lisede okuyoruz bu kadar zor sorulmamalı çok çalıştığım halde şuan şüpheliyim.
- rüfeyde
- Doçent
Ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum son hafta hic calısamadım calıstıklarımıda unuttum 10 kredı aldıysam iyi : ( öksür öksür bişi yapamadım biran önce şıklar acıklansa 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
psikolog arkadaşımız dediği gibi ocak en zor sınavdır ilkler hep ocakta gelir mayıs sınavı ocağa göre daha kolaydır 3. sınav ise full geçmiş soruyla sorulmuştur zaten
deneyimlerim
ek sınavlar zaten hep geçmiş soru ....

Benim icin de cok zor gecti ki ben her zaman düzenli calismaya dikkat ediyorum, kitaplari okuyorum, not tutuyorum, gecmis sinav sorularina da calisiyorum. Ama bilgilerime güvenmeme ragmen Din kültürü bile zorladi beni, tarihten hic bahsetmeyeyim.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
nemesis yazdı:ingilizce zordu benim için diğerlerinin hepsi kolaydı
kesinlikle ingilizce zordu dua edelimde fransızca yazdıkları için direk kredi versinler

ben İngilizcede zorlanmadım ama çağdaşt.d.tarihinden pek umutlu değilim açıkcası