2.dönem sınavları için kayıt yenileme hakkında
2.dönem sınavları için kayıt yenileme hakkında
ne zaman kayıt yenileme yapıyoruz bi bilgilendirirseniz sevinirim açık öğretim takvimine baktım ama kafam karıştı şimdiden teşekkürler
Re: 2.dönem sınavları için kayıt yenileme hakkında
17-28 subat tarihleri arasinda kayit yenileme yapilliyor
eminsin demi
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178 burası aöl ün resmi sitesindeki bilgidir. Kafanı karıştırmana gerek yok. Değişiklik olursa yine bu sitede yayınlanır.

Evet eminim kriptonun verdigi linkteki iş takvimini sürekli takip etmen ayrıca yararına olacaktır...sem1h2612 yazdı:eminsin demi
Arkadaşlar benimde bu konuda bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim ben açık lise'ye 1.dönemde kayıt yaptırmıştım ve 17-28 Şubat arasında 2.dönem kayıt yenilemek zorunda mıyım kredileri ilk sınavla zaten doldurdum 2.sınava da ortalamayı yüksek tutmak için gireceğim bir daha bankaya para yatırmam şart mı kayıt yenilemezsem olur mu bilgilendirmenizi bekliyorum
Sınava girmek istiyorsan tabi ki bankaya para yatırıp kayıt yenileme yaptırman lazım.

bende zaten sonradan yapmam gerektiğini anladımkripton yazdı:Sınava girmek istiyorsan tabi ki bankaya para yatırıp kayıt yenileme yaptırman lazım.