lise mezunu ne olabilir

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
extalord

lise mezunu ne olabilir

Mesaj gönderen extalord » 17 Oca 2014, 06:59

arkadaşlar lise mezunu oldunmu hangi asgeri rutbeyi alabılırım yada polıs zabıta gardiyan yani hangi mesleklere gecebılrım bı yardımcı olurmusunuz tşk

murattt

Re: lise mezunu ne olabilir

Mesaj gönderen murattt » 17 Oca 2014, 07:10

Buraz yazsinla alakali olmakla birlikte astsubay uzman cavus olabilirain askeriyede polis zabita ve gardiyanda olabilorsin hizmetli sofor de olabilirsin benim bildigim kadariyla

Kullanıcı avatarı
power6
Uzman
İletişim:

Mesaj gönderen power6 » 17 Oca 2014, 18:53

liseden mezun olduğun yıldan itibaren 2 yıl içinde askeriyeye girebilirsin böyle bir ayrıntı var.
Mezun

Kullanıcı avatarı
nemesis
Uzman

Mesaj gönderen nemesis » 17 Oca 2014, 21:33

çöpçü,fabrika işçisi olabilirsiniz

murattt

Mesaj gönderen murattt » 20 Oca 2014, 06:17

nemesis yazdı:çöpçü,fabrika işçisi olabilirsiniz
Kim ne isterse onu olur, bukadar umutsuzlastirmamak lazim bence durumu.

Kara_Kedi
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Kara_Kedi » 21 Oca 2014, 04:40

murattt yazdı:Buraz yazsinla alakali olmakla birlikte astsubay uzman cavus olabilirain askeriyede polis zabita ve gardiyanda olabilorsin hizmetli sofor de olabilirsin benim bildigim kadariyla

Arkadaşım lise mezunu nasıl oluyor da Uzman çavuş ya da polis zabıta oluyor anlamadım.Yoksa Kpss den mi bahsediyorsun.Biraz anlatsana bana da.Mesela ben zabıtalık için 25 yaş şartı var diye biliyorum

Kullanıcı avatarı
nemesis
Uzman

Mesaj gönderen nemesis » 21 Oca 2014, 05:31

Kara_Kedi yazdı:
murattt yazdı:Buraz yazsinla alakali olmakla birlikte astsubay uzman cavus olabilirain askeriyede polis zabita ve gardiyanda olabilorsin hizmetli sofor de olabilirsin benim bildigim kadariyla

Arkadaşım lise mezunu nasıl oluyor da Uzman çavuş ya da polis zabıta oluyor anlamadım.Yoksa Kpss den mi bahsediyorsun.Biraz anlatsana bana da.Mesela ben zabıtalık için 25 yaş şartı var diye biliyorum

sınavlarına girersen olabilirsin olmaz diye birşey yok

Kara_Kedi
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Kara_Kedi » 21 Oca 2014, 05:44

nemesis yazdı:
Kara_Kedi yazdı:

sınavlarına girersen olabilirsin olmaz diye birşey yok

Arkadaşım bu sınavlar nerede ve nasıl yapılıyor.Sınavlar dediğin Kpss sınavları mı yoksa?Biraz anlatsana.Benim pek bir bilgim yok.Ayrıca benim yaş 27 .Polis ve zabıta filan olamam herhalde yaş şartından galiba

murattt

Mesaj gönderen murattt » 21 Oca 2014, 05:46

Kamuda calismak ixin kpss ye girmniz lazim

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön