OKUMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: OKUMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU...
EEEEE Bencedee : )
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- intrepid25
- Doçent
paso açısından evet

o da farklı bir düşünce tarzı tabiintrepid25 yazdı:paso açısından evet![]()
![]()

Bencede çok güzel. Çok şükür ki bunca zaman sonra nasip oldu. Kitaplarımı aldığımda öyle heyecanlanıyor ve seviniyorum ki yıllarca ara vermesem bu güzel duyguyu yaşamayacaktım belki de 

ben daha ara vermeden ders çalışmayı özledim insan kaybedince anlıyo elindekinin değerini 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Okumak çok güzel bir duygu evet ama kazanacağın meslek üzerine okumak güzel bir duygu mesleğimizle alakası olmayan dersleri görmek sıkıcı aptalca.
Bence okumak sıkıcı Meslek sahibi olmak güzel bir duygu.
okumak sıkıcı diğil ama öğretim sistemi ilerde meslek sahibi olduğumuzda bizim işimize yarıcak şeyler öğretseler daha iyi diye düşünüyorumJackal4540 yazdı:Okumak çok güzel bir duygu evet ama kazanacağın meslek üzerine okumak güzel bir duygu mesleğimizle alakası olmayan dersleri görmek sıkıcı aptalca.
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Evet bende onu demek istedim sana katılıyorum.Meslek üzerine okumak güzel duygu böyle fasa fiso derslerle öğrencilerin beynin sulandırıyorlar.serena yazdı:okumak sıkıcı diğil ama öğretim sistemi ilerde meslek sahibi olduğumuzda bizim işimize yarıcak şeyler öğretseler daha iyi diye düşünüyorumJackal4540 yazdı:Okumak çok güzel bir duygu evet ama kazanacağın meslek üzerine okumak güzel bir duygu mesleğimizle alakası olmayan dersleri görmek sıkıcı aptalca.
Örnek Coğrafya ben coğrafyayı sevmem gitsin meteoroloji uzmanı okusun onu niye ben okumak zorundayım o dersi ?
Dimi yani ?
evet ama ne yazıkki diğil dersleri yapanlar anca zorunlu olduğu için bu ders gereksiz bilgiden başka bişey olmaz kişiyeJackal4540 yazdı:Evet bende onu demek istedim sana katılıyorum.Meslek üzerine okumak güzel duygu böyle fasa fiso derslerle öğrencilerin beynin sulandırıyorlar.serena yazdı:okumak sıkıcı diğil ama öğretim sistemi ilerde meslek sahibi olduğumuzda bizim işimize yarıcak şeyler öğretseler daha iyi diye düşünüyorumJackal4540 yazdı:Okumak çok güzel bir duygu evet ama kazanacağın meslek üzerine okumak güzel bir duygu mesleğimizle alakası olmayan dersleri görmek sıkıcı aptalca.
Örnek Coğrafya ben coğrafyayı sevmem gitsin meteoroloji uzmanı okusun onu niye ben okumak zorundayım o dersi ?
Dimi yani ?
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
evet ama ne yazıkki diğil dersleri yapanlar anca zorunlu olduğu için bu ders gereksiz bilgiden başka bişey olmaz kişiye
-----------------------------------------------------------------
Birde sıkıntı olur öğrenciye başka derslere motive edemez kendini.Mesela öğrenci matematik öğrenmek ister ama karşısına coğrafya çıkar bilmem çağdaş türk dünya tarihi çıkar fasa fiso dersler.Öğrencinin beyni sulanır.Doğru değilse doğru değil de
Birde sıkıntı olur öğrenciye başka derslere motive edemez kendini.Mesela öğrenci matematik öğrenmek ister ama karşısına coğrafya çıkar bilmem çağdaş türk dünya tarihi çıkar fasa fiso dersler.Öğrencinin beyni sulanır.Doğru değilse doğru değil de

evet sıkıcı dersler var ama yapmakdan başka çare yok napalım buJackal4540 yazdı:evet ama ne yazıkki diğil dersleri yapanlar anca zorunlu olduğu için bu ders gereksiz bilgiden başka bişey olmaz kişiye
bence de açık maçık bir şekilde okuyoruz ya o yeter