bilgi lütfen
bilgi lütfen
merhaba arkadaşlar liseyi son sınıfta bıraktım ve açık liseye kayıt olmak istiyorum. Açıklise dönem ve krediler hakkında hiçbir bilgim yok. ne kadar sürede biter ve okurken başarılı oldugum derslerden muaf olabiliyor muyum? ve bütün sınavlarımı verırsem kredileri ne zaman tamamlarım daha açıklayıcı bir bilgi verirseniz çok sevinirim 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: bilgi lütfen
Merhaba arkadaşım malesef ki bende 11 . sınıfta hiç istememe bağlı olarak bazı sebeplerden dolayı bıraktım alttan 'da 4 , 5 dersim vardı benımle üst sınıflara gelen .
Bu yüzden dolayı bende 6 dönem sınava giricem ... Derslerine göre krediler geliyor . Haftalık ders saatine göre 1 kredi veriyor dersler . Mesela İngilizce haftada 3 saat ise 3 kredi . Dönem basına alabilcegin en fazla kredi 30 dur . 192 kredin olunca diplomanı alabılıyorsun 102 kredin varsa ÖSYM sınavlarıan gırebılıyorsun. Başka sorun olursa tekrardan cevap yazarım .
Bu yüzden dolayı bende 6 dönem sınava giricem ... Derslerine göre krediler geliyor . Haftalık ders saatine göre 1 kredi veriyor dersler . Mesela İngilizce haftada 3 saat ise 3 kredi . Dönem basına alabilcegin en fazla kredi 30 dur . 192 kredin olunca diplomanı alabılıyorsun 102 kredin varsa ÖSYM sınavlarıan gırebılıyorsun. Başka sorun olursa tekrardan cevap yazarım .