universiteye kayit!
-
- Çırak
universiteye kayit!
s.a ben bu sene allah izin verirse 3. Donemin sonunda mezun olacagim.martta ygs ye girecegim.tercih edecegim bolumun kaydi eylulun basinda.aol 3. Donemin sonuclari ise eylulun sonuna dogru aciklanacak.benim sonuclarim aciklanmadan mezun olamayacagima gore kaydimi nasil yaptiracagim ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Re: universiteye kayit!
zulfikarrr yazdı:s.a ben bu sene allah izin verirse 3. Donemin sonunda mezun olacagim.martta ygs ye girecegim.tercih edecegim bolumun kaydi eylulun basinda.aol 3. Donemin sonuclari ise eylulun sonuna dogru aciklanacak.benim sonuclarim aciklanmadan mezun olamayacagima gore kaydimi nasil yaptiracagim ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
aynı durum bendede var zannedersem mazeretli kayıt olucağız
-
- Çırak
mazeretli kayit nasil oluyor kardes bi aciklar misin?
zulfikarrr yazdı:mazeretli kayit nasil oluyor kardes bi aciklar misin?
senin , anlayacağın bir dille: geç kayıt olacağız.
merak etmeyin aöl bu konuda çok anlayışlı yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3. dönemden sora 2 ek sınav yapıp onları bile yetiştiriyorlar kayıtlara sen hayli hayli yetişirsin hiç merak etme. bende ek sınavla mezun olup kayıt olmuştum.
gülbeyaz yazdı:merak etmeyin aöl bu konuda çok anlayışlı yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3. dönemden sora 2 ek sınav yapıp onları bile yetiştiriyorlar kayıtlara sen hayli hayli yetişirsin hiç merak etme. bende ek sınavla mezun olup kayıt olmuştum.
bu sene farklı geçiyor geçen sene 3. dönem sınavı temmuzda olurken bu sene ağustosta oluyor sınavları biraz erkene alsalar kimsenin aklında böyle sorular olmayacak
sanırım bunun sebebi öğrenciler ramaznda sınavda zorlanmasınlar diyedir. ama mail falan atıp zorlanmayız dersniz erkene alabilrler.nemesis yazdı:gülbeyaz yazdı:merak etmeyin aöl bu konuda çok anlayışlı yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3. dönemden sora 2 ek sınav yapıp onları bile yetiştiriyorlar kayıtlara sen hayli hayli yetişirsin hiç merak etme. bende ek sınavla mezun olup kayıt olmuştum.
bu sene farklı geçiyor geçen sene 3. dönem sınavı temmuzda olurken bu sene ağustosta oluyor sınavları biraz erkene alsalar kimsenin aklında böyle sorular olmayacak
-
- Çırak
cok ozur dileyerek soruyorum gercekten hic bir fikrim yok bu konuda meb aradim ne olacagini suan bilmediklerini soylediler.gec kayit olmak diye bisiy oldugunu bilmiyordum.belli bi sure arasinda kayit olma zorunlugu yok mu bu okulun? Ayrica bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.nemesis yazdı:zulfikarrr yazdı:mazeretli kayit nasil oluyor kardes bi aciklar misin?
senin , anlayacağın bir dille: geç kayıt olacağız.
-
- Çırak
Umarim oyle olur.tabii sinavdan 1,5 ay sonra aciklanan sonuclar goz onunde bulundurulursa aol nin ne kadar anlayisli oldugu tartisilir.gülbeyaz yazdı:merak etmeyin aöl bu konuda çok anlayışlı yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3. dönemden sora 2 ek sınav yapıp onları bile yetiştiriyorlar kayıtlara sen hayli hayli yetişirsin hiç merak etme. bende ek sınavla mezun olup kayıt olmuştum.
-
- Çırak
evet aynen.sinava giriyoruz.sonuclar 1,5 ay sonunda aciklaniyor.aciklandiktan sonra kayitti ders secmeydi sinava hazirlanma zamanimiz dahi olmuyor.bu benm aol de 2. Senem acikcasi aciktan lise okuyanlarin sonuc aciklama konusunda madur edildigini dusunuyorum.benim kaybedecek zamanim yok.kimseninde yoktur.sinav sonuclarinin kayitlardan sonra aciklanacagini ogrendigim an beynimde simsekler cakti.aradim aydinlatici hic bir cevap vermediler.bilemiyorum insaallah bi cozum yolu vardir bunun.nemesis yazdı:gülbeyaz yazdı:merak etmeyin aöl bu konuda çok anlayışlı yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3. dönemden sora 2 ek sınav yapıp onları bile yetiştiriyorlar kayıtlara sen hayli hayli yetişirsin hiç merak etme. bende ek sınavla mezun olup kayıt olmuştum.
bende 3. dönem sonucu mezun olcam sıkıntı yapmıyorum çünkü mezun olduğum da çıktı alıp kayıt yaptırabilcem...ağustosta sınavın olması iyi aslında ramazanda oruçla birlikte zor oluyordu aslında 2. dönem sınavı mayıs sonu deilde nisan ayında olsaydı daha iyidi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ben de aynı durumdayım arkadaşlar 3. sınavla mezun olacaım inşallah ama üni kayıtları geçmiş olcak bi aksilik cıkıcak diye ödüm kopuyor boşuna bil yıl daha kaybetmesek bari yine aynı sınav strslerini yasamayalım. keşke erkene alınsa sınavlar ya da ek sınav yapsalar