Kayıt hakkında...

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Premıum06

Kayıt hakkında...

Mesaj gönderen Premıum06 » 12 Şub 2014, 01:16

Arkdaşlar merhaba ben geçen sene lise 3'te kaldım.Bu senede okula gitmedim şuan açık liseye yazılmak istiyorum.Bu arada okul meslek lisesi ben şimdi mesleki açık liseye mi yazılmam gerek.Hiç bir bilgim yok kayıt tarihide son gün cuma.Dediğim gibi lise 3 te kaldım derslerim pek kötü değildi devamsızlık yüzünden kaldım.Şimdi ne yapmam gerek kayıt için nereye gideceğim bilmiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar.

Premıum06

Re: Birkaç sorum var lütfen yardım edin Acil

Mesaj gönderen Premıum06 » 12 Şub 2014, 01:59

Arkdaşlar maöl yazılmak istemiyorum aöl'ye yazılsam karşıma alttan çok ders çıkarmı geçmiş yılların dersleri.

enderun
Yardımcı Asistan

Re: Birkaç sorum var lütfen yardım edin Acil

Mesaj gönderen enderun » 12 Şub 2014, 02:29

Değerli insan en mantıklı bilgiyi aol meb sitesindeki danışma hattı nosu yada sana en yakın halk eğitim binasına ugraman gerekiyor .

emrahk
Onursal Üye

Re: Kayıt hakkında...

Mesaj gönderen emrahk » 13 Şub 2014, 18:36

Merhaba, ister Meslek Açık Öğretim Lisesi'ne, istersen de Açık Öğretim Lisesi'ne kaydını yapabilirsin. MAÖL'e kaydolursan yüz yüze eğitim zorunluluğu var. Düz açık liseye geçersen de sadece dışardan sınavlara girip mezun olabilirsin.

Gelecek planlarınla ilgili bir tercih olabilir bu; mesleğe geçersen sınavsız bir meslek yüksek okuluna geçiş yapabilirsin. Ayrıca elinde bir mesleğin de olabilir. Ama ben YGS-LYS'ye girip, farklı bir bölüm kazanmak istiyorum dersen düz açık liseyi de tercih edebilirsin.

MAÖL'e kaydolmak istersen yüz yüze eğitim verecek olan meslek lisesine, AÖL'ye geçeceksen de Halk Eğitim Merkezine başvuracaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön