Arkadaşlar merhaba
12 dönem sonunda mezun oldum diploma notum 59,06 bu not iyimidir ? 2nci sorum çalışıyorum ve unide okumak istiyorum açıktan sizce ne yapmalıyım istedğim bölümü seçebilirmiyim bu diploma notuyla ? yardımcı olurmusunuz
Sonunda mezun oldum şimdi ne yapmalıyım?
Re: Sonunda mezun oldum şimdi ne yapmalıyım?
diploma notu o kadarda önemli değil ygs ve lysden iyi puanlar alarak bu açığı kapatabilirsin. istediğin bölümü seçebilirsinozcannn yazdı:Arkadaşlar merhaba
12 dönem sonunda mezun oldum diploma notum 59,06 bu not iyimidir ? 2nci sorum çalışıyorum ve unide okumak istiyorum açıktan sizce ne yapmalıyım istedğim bölümü seçebilirmiyim bu diploma notuyla ? yardımcı olurmusunuz
ozcannn yazdı:Arkadaşlar merhaba
hayırlı olsun
Tebrik ederim. Açıktan okumak istersen YGS sınavında Türkçe ve Sosyal Bilgiler testlerinden 15'er soru çözer istediğin bölümü (kontenjanlılar dahil) kazanabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tebrik ederim
Benimde aklımda açıktan 4 senelik üniversite bitirmek var aslında bir çok yol var ama kararsızım
1.Yol eğer YGS sözelden iyi bir sonuç elde edersem 4 Senelik uluslar arası ilişkiler bölümü okumak ıstıyorum acık lıseden
2. Yol aslında ucu kapalı bir yol düşünmüyorum çok mecbur kalırsam belkiii . Direk geçiş hakkımı kullanabilirim.
3. Yol en zoruda bu sınava 1 sene boyunca temelden hazırlanıp girebilme ihtimalim var bu 2. Yola göre daha yüksek ihtimalli birşey
4. Yol 2. yolu hiç bir zaman düşünme
( Buda hatırlatma diyelim )
Benimde aklımda açıktan 4 senelik üniversite bitirmek var aslında bir çok yol var ama kararsızım
1.Yol eğer YGS sözelden iyi bir sonuç elde edersem 4 Senelik uluslar arası ilişkiler bölümü okumak ıstıyorum acık lıseden
2. Yol aslında ucu kapalı bir yol düşünmüyorum çok mecbur kalırsam belkiii . Direk geçiş hakkımı kullanabilirim.
3. Yol en zoruda bu sınava 1 sene boyunca temelden hazırlanıp girebilme ihtimalim var bu 2. Yola göre daha yüksek ihtimalli birşey
4. Yol 2. yolu hiç bir zaman düşünme

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnceee ünv. okumak istioyosan heelede 4 yıllık uluslararası ilişkiler okumak istiyosan örgünde oku çünkü dışardan okuyunca daha fazla emek ve daha zor oluyo mezun olunca pekde gözlerinde değeriniz olmuyor.