veee mezunuuum
Re: veee mezunuuum
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize çok mutluyum vallahi ya darısı sizlerin başınaaa 

geçen yıl ocak ayındabaki yazdı:aol e nezaman başladınız acaba ?

YELİZ yazdı:Tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerimhayatın boyunca inş hep böyle yüzün güler
sağol canım inşallah sizlerinde yüzü hep güler çok güzel bi duygu ya

emrahk yazdı:Forumun Mavigöz'ü de mi mezunlar kervanına katıldı? Tebrik ederim, darısı üniversiteden mezun olmaya...
evet emrahcım artık bende mezunuuuummmm amin canım sınava 1 ay kaldı inşallah onuda atlatırım

Cloudyy yazdı:TEBRİK EDERİM MAVİGÖZ , MEZUNLAR KERVANINA HOŞ GELDİNİZ.
hoşbulduuuuum

enderun yazdı:Tebrikler
Mavi benden yüksek puan aldın foruma baklavayi sen al gece yaz ben almadım
ahahaha siz bana bi pasta kesin en iyisi mezun olan benim

- colin_erkan
- Doktor
Tebrikler arkadaşım üniversiteye bekliyoruz seni 

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
colin_erkan yazdı:Tebrikler arkadaşım üniversiteye bekliyoruz seni
amiiin

bişey sorucam ben diplomamı nerden nasıl alıcam ?
- colin_erkan
- Doktor
Sistemden takip et diploman nerede seni bilgilendiriyolar bağlı bulunduğun halk Eğitimden alıyosun,benim bildiğim bu tabi sistem değişmediysemavigöz yazdı:colin_erkan yazdı:Tebrikler arkadaşım üniversiteye bekliyoruz seni
amiiin![]()

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
hayırlı olsun devamı üni hayatında başarılar canım 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
pskolog ölmeden mezuniyetini görmek istiyorum yoksa mezarda gam yerim ben 

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
arkadaşlar ben bu sene mezun olur muyum acama toplamda 242 krediye ihtiyacım var
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
tamam canım teşekkürler bilgi içincolin_erkan yazdı:Sistemden takip et diploman nerede seni bilgilendiriyolar bağlı bulunduğun halk Eğitimden alıyosun,benim bildiğim bu tabi sistem değişmediysemavigöz yazdı:colin_erkan yazdı:Tebrikler arkadaşım üniversiteye bekliyoruz seni
amiiin![]()