SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
Re: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
muaf olduğun dersi tekrar alabiliyorsun ama alan var mı görmedim duymadım 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Tamam teşekkürler

Temel Dini Bilgiler ve Edebiyat notumun düsük olmasina cok sasirdim. Cünkü Temel Dini Bilgiler cok kolay, edebiyat ise en sevdigim ders. Nasil oldu bilmem. Önümüzdeki sinavlara bakicaz artik.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
-
- Uzman
ing hariç hepsinden geçmişim..40 aldım ing den zaten oldum olası sevmedim şu dersi
MEZUN 29 HAZİRAN 2015
Aslında muaf olduğum derslerden tekrar sınavına girmeme gerek yok çünkü baya ortak ders var saydım 42 tane
ben onları geçirmeye çalışsam daha iyi muaf olan dersler zaten affediliyo diye biliyorum 

bencede bulaşma hiçT.Misaki yazdı:Aslında muaf olduğum derslerden tekrar sınavına girmeme gerek yok çünkü baya ortak ders var saydım 42 taneben onları geçirmeye çalışsam daha iyi muaf olan dersler zaten affediliyo diye biliyorum

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Birde burda dersleri yanlış yazmışımHyvöine yazdı:kitapları istersen ver istersen koleksiyon yap zorunlu değilT.Misaki yazdı:Aynen kardeş bende 25 kredi almışım 3 dersten kalmışım 2 ders 40 diğer ders 30Hyvöine yazdı:Sonunda açıklandı22 kredi toplamışım bu dönem 3 dersten kalmışım(ingilizce1, biyoloji1, inkilap1 ''1 soruyla kalmışım ya'')
![]()
bir sorum olacak muaf dersleri tekrar seçebiliyormuyuz?(kredisi geliyormu?) birde başarılı derslerin kitaplarını aldığınız kuruma verin demiş aöf var mı böyle birşey yani zorunlu mu
(kaldığım dersler ingilizce 2 din kültürü 1 sağlık 2 (ama din gerçekten zordu))
bir dersten muaf olduysan o ders iptal oluyor ''DİL ANTALIM HARİC'' bildiğim kadarıyla bir daha seçemiyosun muaf olduğun dersleri.