çok acil ygs hakkında lütfen yardım.

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Galatasaray

çok acil ygs hakkında lütfen yardım.

Mesaj gönderen Galatasaray » 12 Mar 2014, 10:07

Bu ay allah izin verirse ygs sınavina gireceğim. Ama eksik olan 58 kredim var. 3. Sınav sonunda bitecek lise. Üniversite tercihi ve kayıtlari nasıl olucak bir bilgisi olan var mi?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: çok acil ygs hakkında lütfen yardım.

Mesaj gönderen Doçent » 14 Mar 2014, 02:52

tercihler ösym den sna verilen şifreyle kendi adına tercihlerini yapcaksın kodları girip :wink:
kayıt olmaya gelince kasıma kadar kayıt hakkı olur diploma olmadan alacağımız çıkış belgesiyle yapabiliriz
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Galatasaray

Mesaj gönderen Galatasaray » 14 Mar 2014, 07:46

pskolog yazdı:tercihler ösym den sna verilen şifreyle kendi adına tercihlerini yapcaksın kodları girip :wink:
kayıt olmaya gelince kasıma kadar kayıt hakkı olur diploma olmadan alacağımız çıkış belgesiyle yapabiliriz

Peki sonuçlar açıklanmamiş olacak tercih yapabilcekmiyim ki?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 14 Mar 2014, 23:43

evet yaparsın tercihte bi sorun olmaz tabi mezuniyetinin kesinleşmesi sna bağlı ama:wink: benimde son 35 kredi 3. dönemde mezun olcam inş

Galatasaray

Mesaj gönderen Galatasaray » 15 Mar 2014, 00:09

pskolog yazdı:evet yaparsın tercihte bi sorun olmaz tabi mezuniyetinin kesinleşmesi sna bağlı ama:wink: benimde son 35 kredi 3. dönemde mezun olcam inş
Çoğu arkadaşim yapamazsin mezun olmadan dedi kesin yapabilirim dimi? Çok endişeleniyorum bu durumdan dolayı:( cok sordum soru ama gerçekten kafam karşti bu konuda biri öyle biri boyle diyor

ahmett8787
Çırak

Mesaj gönderen ahmett8787 » 15 Mar 2014, 07:17

Diyelimki ygs de tercih yaptık ama mezun olmak için gerekli krediyi kazanamadık ozaman ne olucak üniversite kaydımızı yapıp ben mezun olana kadar kayıdımı dondurabilirmi yoksa 1 yılımız boşa gidip tekrardanmı ygs ye hazırlanıcaz?

Galatasaray

Mesaj gönderen Galatasaray » 15 Mar 2014, 07:22

ahmett8787 yazdı:Diyelimki ygs de tercih yaptık ama mezun olmak için gerekli krediyi kazanamadık ozaman ne olucak üniversite kaydımızı yapıp ben mezun olana kadar kayıdımı dondurabilirmi yoksa 1 yılımız boşa gidip tekrardanmı ygs ye hazırlanıcaz?
Duydugum ve bildiigim kadariyla seneye tekrar sınava girmek gerekicek:(

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 15 Mar 2014, 23:37

ahmett8787 yazdı:Diyelimki ygs de tercih yaptık ama mezun olmak için gerekli krediyi kazanamadık ozaman ne olucak üniversite kaydımızı yapıp ben mezun olana kadar kayıdımı dondurabilirmi yoksa 1 yılımız boşa gidip tekrardanmı ygs ye hazırlanıcaz?
mezun olmadan kayıt yapılamıycağı için dondurma hakkıda elde edemessin :wink:

Galatasaray

Mesaj gönderen Galatasaray » 16 Mar 2014, 21:03

Galatasaray yazdı:
pskolog yazdı:evet yaparsın tercihte bi sorun olmaz tabi mezuniyetinin kesinleşmesi sna bağlı ama:wink: benimde son 35 kredi 3. dönemde mezun olcam inş
Çoğu arkadaşim yapamazsin mezun olmadan dedi kesin yapabilirim dimi? Çok endişeleniyorum bu durumdan dolayı:( cok sordum soru ama gerçekten kafam karşti bu konuda biri öyle biri boyle diyor
Bunada cevap alabilsem:(

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 17 Mar 2014, 02:49

biz mezun olmadan ygs giriyoruz kaldı ki mezuniyetimiz açıklanmadan tercih zamanı gelmiş olcak o yüzden sen kredini aldın için rahat tercih yaaprsın :wink:

Galatasaray

Mesaj gönderen Galatasaray » 17 Mar 2014, 03:12

pskolog yazdı:biz mezun olmadan ygs giriyoruz kaldı ki mezuniyetimiz açıklanmadan tercih zamanı gelmiş olcak o yüzden sen kredini aldın için rahat tercih yaaprsın :wink:
çoook teşekkür ederim

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön