Kaydımı yeni yaptım resimdeki dönem sayısı nedir anlamadım ?
Kaydımı yeni yaptım resimdeki dönem sayısı nedir anlamadım ?
resimdeki toplam dönemi 6 diyor ben lise 3ün ilk döneminde bıraktım şimdi 6. dönemden mi başlıyorum yoksa 6 dönemmi kaldı anlamadım ?

Re: Kaydımı yeni yaptım resimdeki dönem sayısı nedir anlamad
Kaydın hayırlı olsun. O kısımda yazan "toplam dönem" senin açık liseye kaydolmadan önce örgün bir lisede okuduğunu ve orada okuduğun toplam dönemi ifade ediyor. Muhtemelen lise 2 veya 3'ten ayrılmışsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkür ederim saolun, bu sene yani lise3 te bıraktım sanırım toplam 8 dönem var ve benim 2 dönemim mi kaldı yoksa 6 da dahil +3 dönemdemi bitiririm acaba orasını anlamadımemrahk yazdı:Kaydın hayırlı olsun. O kısımda yazan "toplam dönem" senin açık liseye kaydolmadan önce örgün bir lisede okuduğunu ve orada okuduğun toplam dönemi ifade ediyor. Muhtemelen lise 2 veya 3'ten ayrılmışsın...
Senin 8 dönemi tamamlamaya 2 dönemin kalmış. Şimdi kaydın aktif olunca zorunlu dersler butonunda dersler belirecek, oradakileri seçecek ve geçecek ya da muaf olacaksın. Hiç bir zorunlu dersin kalmadığı ve toplam kredin de 192 olduğunda mezun olacaksın. Eğer 18 yaşından büyüksen, bu sene çok da çalışırsan belki yapılacak ek sınavlarla bile mezun olabilirsin. Çok ümit bağlama yine de ama yüksek ihtimal seneye mezunsun zaten...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
nisanda 18 olucam inşallah seneye mezun olurum teşekkür ederimemrahk yazdı:Senin 8 dönemi tamamlamaya 2 dönemin kalmış. Şimdi kaydın aktif olunca zorunlu dersler butonunda dersler belirecek, oradakileri seçecek ve geçecek ya da muaf olacaksın. Hiç bir zorunlu dersin kalmadığı ve toplam kredin de 192 olduğunda mezun olacaksın. Eğer 18 yaşından büyüksen, bu sene çok da çalışırsan belki yapılacak ek sınavlarla bile mezun olabilirsin. Çok ümit bağlama yine de ama yüksek ihtimal seneye mezunsun zaten...
Merak ettiğim konu şu lise 3ün ilk 1 ayını okudum bu öğretim yılında. Şimdi bu 2.döneme kadar hiç gitmedim okula ve açık liseye kaydımı yaptırdım işte örgünde 1. dönemi okumadığım halde nasıl 2. dönemden başlıyabiliyorum resimde 6 yazıyor yani 1 dönem kaynadı o zamn 6. dönem derslerini seçersem arkadaşlarımla aynı zamanda bitirebilirim ama ilerde sorun çıkar mı 5. dönemi okumadığım sonuçta sistem beni 6 dan başlattı.emrahk yazdı:...
Öğrenci sisteminde toplam 6 dönem yazıyorsa, 6. döneme kadar tüm derslerden istediğini seçersin, arkadaşlarından önce mezun olabiliyorsan da olursun, ileride sorun olmaz merak etme... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk