Oncelikle hayirli aksamlar
Arkadaslar ben aol ogrencisiyim 8. Donemim ve 171 kredim var ygsye kayit yaptirdim fakat yeni farkettim ki 6 tane zorunlu dersim var bu dersleri olduda haziranda veremedim ve hepsini agustosta ki sinavda bitirdim universiteyi kazanirsam kayit zamanina yetisiyor mu mezuniyetim ?
Tesekkur ederim simdiden.
Bi bakar misiniz ?
Re: Bi bakar misiniz ?
Merhaba, eğer mezuniyetin üniversiteye kayıt tarihine yetişmezse bile yine de "mazeretli" olarak kaydını yaptırabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Konum: beyinden yuzde 50 sakatım zihinselim ben rayporumda vardır zaten küçük,ken ağir amaliyat oldum ben b
ben zihinsel özürlüyüm açık öğretim lise sınavlarına giriyorum ben lise 1 sınavına girdim barzı derslerden başarısız derslerim çok vardır ama muaf dersim yokdur sadece fizik den geçmişim 45 puan alarak lise 2 ye geçdim ders puanlarım az ve kredim 2 ve ben lise 2 sınavında sadece sağlık bilgisi 1 ve 2 ve dil anlatım 1 ve 2 ve din kültürü 1 ve 2 ve gerçesem hepsinden teker ve teker 45 puan alısam lise 3 gerçerim değilmi diğer derslerden atıcam a, b,c,d,e gibi işaretliyecem bu yazdığım derslerden hariç bir veya 2 derslerden 45 puan alısam gerçesem iyi olur veya bir dersden pan 45 alıp gerçesem iyi olur kredim iyi olur değilmi yüksek olur kredim ve puanlarımda düz lise açık öğretim okuyorum ben ve hayatımı ve geleceğimi ve gençliğimi kurtamak isdiyorum çocukluğumu bile yaşamadım ben ve açık öğretim liseyi 4 yıllık birtiyip diploma alıp hayalimin gerçek olmasını isdiyorum ve milli eğitim bakanlığı ankara müdürü ve müdür yardımcısı ve personeli duryarlı olun lütfen benim tek bir sınıfda alın açık öğretim sınavlarında normal insanlarla almayın lütfen ve ben erzurumluyum zihinsel özürlüyüm rayporumda vardır yüzde 50 beyinden sakatım ağir amaliyat oldum beynimde başimda izi kaldı ve görevli öğretmenler müfettişler derdilerki bu vatandaş zihinsel özürlüdür tek bir sınıfda alınması için ve tek bir sınıfda açık öğretim lise sınavlarına girmesi gerekiyor derdiler bunun için ve ankara milli eğitim bakanlığı müdürü ve müdür yardımcısı ve personeli duryarlı olun kredim yüksek olsun ders puanlarım yüksek olsun gerçeyim lise sınavlarını açık öğretim lise 2 sınavına yakında girecem ben sokaklarda kalmak isdemiyorum ve ürüm sürüm olmak isdemiyorum ve devlet hastanelerinde bana devlet iş verecek ama liseyi bitimiş olanlara lise diploması olanlara yardım edin bana şu liseyi açık öğretim sınavlarında gerçeyim kazanıyım lise diplomamı alayım devlet bana iş versin devlet hastanelerinde haca nasip olusunuz amin tşkürler
-
- Konum: beyinden yuzde 50 sakatım zihinselim ben rayporumda vardır zaten küçük,ken ağir amaliyat oldum ben b
ben ÖMSS ve Ekpss sınavlarına girmek ve kazanmak ve hayalimdir gerçek olsun amin ve devlet bana iş versin devlet hastanelerinde başka birşey isdemiyorum lise diploması olanlara veriyorlar ben açık öğretim liseyi bitiyim inş diplomamı alayım devlet bana iş versin amin ben zihinsel özürlüyüm beyinden sakatım yüzde 50 rayporumda vardır duryarlı olun milli eğitim bakanlığı ankara müdürü ve müdür yardımcısı ve personeli çalişanları haca nasip olusunuz amin bana yardım edin amin tşkürler allah yarzı olsun hepinizden amin