Sınıf tekrarı 11.sınıf öğrencisiyim lütfen bi bakın konuya

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
AnilAlpEge

Sınıf tekrarı 11.sınıf öğrencisiyim lütfen bi bakın konuya

Mesaj gönderen AnilAlpEge » 21 Mar 2014, 03:38

11.sınıf ögrencisiyim sınıf tekrarı yaptım 10.sınıfta.Yaşıma göre 12.sınıf olmam gerekiyor. Bir kaç şey duydum aklıma takıldı sormak istedim:
Açık öğretimden mezun olmak için 8 dönem doldurmak gerekiyormuş ve bu yıl 8 dönem dolduruyorum.9.sınıftan bu zamana kadar olan notlarımın toplamı mezun olmama yetiyor ise açık öğretime geçip hemen mezun olabilir miyim? eğer oluyorsa bu notların kredileri kaç eder,nasıl hesaplayabilirim?

emrahk
Onursal Üye

Re: Sınıf tekrarı 11.sınıf öğrencisiyim lütfen bi bakın konu

Mesaj gönderen emrahk » 21 Mar 2014, 03:43

Açık liseye geçince, 12. sınıfın derslerini görmen ve başarılı olman şart. Toplam kredinin 192 olması şart mezuniyet için ve 12. sınıfı okumadan zaten kredinin bu kadar olması imkansız...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

AnilAlpEge

Mesaj gönderen AnilAlpEge » 21 Mar 2014, 04:03

yani 12.sınıfın derslerini vermeden mezun olamam. Peki 12.sınıfta açık öğretime geçmek mantıklı mıdır? Üniversite sınavı için daha rahat bi hazırlık olur diye düşünüyorum fakat açık öğretim sınavlarının zorlugunu bilmiyorum

BaYoFFHeLL

Mesaj gönderen BaYoFFHeLL » 21 Mar 2014, 11:47

AnilAlpEge yazdı:yani 12.sınıfın derslerini vermeden mezun olamam. Peki 12.sınıfta açık öğretime geçmek mantıklı mıdır? Üniversite sınavı için daha rahat bi hazırlık olur diye düşünüyorum fakat açık öğretim sınavlarının zorlugunu bilmiyorum
eğer evde ders calısacaksan gec dostum açık lise sınavları zor değil

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 21 Mar 2014, 21:08

yani kolay aöl sınavları ygs çalışınca böyle oldu :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön