eğer ek sınavla bile mezun olma ihtimalin varsa düşünme bile tercih yap. bende ek sınavla mezun olmuştum hiç merak etme aöl yetiştiriyor kayıtları.TheRummer yazdı:Açık öğretim lisesi öğrencisiyim,23 yaşındayım.Zamanında cahillik yaptık okumadık şimdi çilesini çekiyoruz.Bu sene ygs gireyim dedim gram çalışmadım,ygs-3 190 puan aldım lys girme lisans yerleştirme sınavına girme hakkıda kazandım.Açık öğretim lsiesinde 150 kredim var ve ben 2 yıllık bölümlein bazılarına girebiliyorum bu puan ile ayrıca açık öğretim fakültesinede kayıt yaptırabiliyorum ama nasıl olacak 2.ve 3.dönem çalışıp 20 şer kredi alıp mezun olmayı düşünüyorum fakat üniversiteye kayıt olabilirmiyim ? Yanacak mı ygs"de aldığım puan.3.dönem sınavı ya kayıtlardan sorna yapılırsagidecek 2 yıl olsa bile hayalim.![]()
pskolog yazdı:kayıt olabilirsin mezun olman şartıyla tabi lisedenkayıt için çıkış belgesi alırsın halk eğitimden onla kayıt başvuru yaparsın diplomanı beklemeye gerek yok...ama yaşın çok büyük deil seneye daha iyi hazırlanıp daha iyi puanla 4 yıllık kazanabilirsin.
20 krediden fazla almaya bak ek sınava kalmadan mezun olman daha iyi
gülbeyaz yazdı:eğer ek sınavla bile mezun olma ihtimalin varsa düşünme bile tercih yap. bende ek sınavla mezun olmuştum hiç merak etme aöl yetiştiriyor kayıtları.TheRummer yazdı:Açık öğretim lisesi öğrencisiyim,23 yaşındayım.Zamanında cahillik yaptık okumadık şimdi çilesini çekiyoruz.Bu sene ygs gireyim dedim gram çalışmadım,ygs-3 190 puan aldım lys girme lisans yerleştirme sınavına girme hakkıda kazandım.Açık öğretim lsiesinde 150 kredim var ve ben 2 yıllık bölümlein bazılarına girebiliyorum bu puan ile ayrıca açık öğretim fakültesinede kayıt yaptırabiliyorum ama nasıl olacak 2.ve 3.dönem çalışıp 20 şer kredi alıp mezun olmayı düşünüyorum fakat üniversiteye kayıt olabilirmiyim ? Yanacak mı ygs"de aldığım puan.3.dönem sınavı ya kayıtlardan sorna yapılırsagidecek 2 yıl olsa bile hayalim.![]()