Mezuniyetim LYS ye yetişir mi?
Mezuniyetim LYS ye yetişir mi?
Merhabalar arkadaşlar benim AÖL de 164 kredim var, 2.dönem sınavlarında sanırım 28 kredi almam halinde mezun oluyorum. Ama bi yandan LYS ye hazırlanrken bi yandan lisenin ders notlarına göz atmam pek mümkün gözükmüyor. Eğer ikinci dönem sınavından 28 krediden az alırsam üçüncü dönem olarak yapılan ek sınavdan aldığım krediyle mezun olmam lys de problem yaratırmı? dip puan hesaplanması gibi konularda.
- yeşil gözlü
- Uzman
Re: Mezuniyetim LYS ye yetişir mi?
2 yada 3 dönem sonralarında girilen sınavların puanlara bir etkisi olmuyr yani ek sınavlara girmeden önce puanlar hesaplanıyor diye biliyorum 

Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
ilgilendiğin için çok teşşekkür ederim yeşil gözlü.
2. dönem sınavları (31 mayıs - 1 haziran) zaten şuan örgün eğtim yapan liselerin 2.dönemine denk geliyor. düz liselerdede hesaplanmıyordur o halde. şöyle sorayım ben en iyisi.
YGS sonuçlarınca LYS ye girmeye hak kazandım. LYS de de barajı aşıp bir bölüm tutturmam halinde. sen mezun olmamışsın giremezsin gibi bi problemle karşılaşırmıyım? 3. Dönem sonu sınavlarında mezun olmam bu bakımdan problem yaratırmı?
2. dönem sınavları (31 mayıs - 1 haziran) zaten şuan örgün eğtim yapan liselerin 2.dönemine denk geliyor. düz liselerdede hesaplanmıyordur o halde. şöyle sorayım ben en iyisi.
YGS sonuçlarınca LYS ye girmeye hak kazandım. LYS de de barajı aşıp bir bölüm tutturmam halinde. sen mezun olmamışsın giremezsin gibi bi problemle karşılaşırmıyım? 3. Dönem sonu sınavlarında mezun olmam bu bakımdan problem yaratırmı?
LYS sınavına girmeye sıkıntı yaratmayacağı gibi daha sonraki tercih zamanında da mezun olup olmamanız bir sıkıntı yaratmayacaktır. Siz diplomam yetişir mi yetişmez mi diye hiç kaygılanmayın. Eğer herhangi bir üniversiteyi kazanır ve sene sonunda mezun olursanız -ek sınavla mezun olsanız bile-kaydınız alınacaktır.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
Merhaba belki.soruna cevap veremicem ama biseyi merak ettim ygs yi kazandim baraji gectim dedin dershaneye gittin mi yoksa kendi cabaninla kazandin mi cok merak ettimqwer50 yazdı:ilgilendiğin için çok teşşekkür ederim yeşil gözlü.
Çok teşekkür ederim cemil.ksa içimi ferahlattın. sıf bu konu yüzünden derslere yoğunlaşamıyordum.
aysegül aöl de sayısal ders görmeyip sadece zorunlu sayısal dersleri verdiğim için evde çalışarak bişeyler yapmam imkansız olurdu. Edebiyat ve Tarih derslerini zaten aöl den aldığım ders notlarından çalışmıştım ama sözel alanlarda bölüm sıkıntısı olduğu için saysala yöneldim. Dershanelerin kapanması gelecek dönemlerde sınava hazırlanacak arkadaşlarım için büyük şanssızlık.
aysegül aöl de sayısal ders görmeyip sadece zorunlu sayısal dersleri verdiğim için evde çalışarak bişeyler yapmam imkansız olurdu. Edebiyat ve Tarih derslerini zaten aöl den aldığım ders notlarından çalışmıştım ama sözel alanlarda bölüm sıkıntısı olduğu için saysala yöneldim. Dershanelerin kapanması gelecek dönemlerde sınava hazırlanacak arkadaşlarım için büyük şanssızlık.
- yeşil gözlü
- Uzman
rica edrim bildiğim kadrıyla yrdımcı olmaya çalıştım diploma yerine mazeretli çıkma belgesi veriyorlarmış ama bide şyle bişy var böyle durumlarda üniversiteye kayıtlarda gecikmede olabiliyormuş bu forumda okumuştum
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
umarım başıma dert olmaz gecikme filan
Halk eğitim merkezine gittim sordum. Adam hiç bi bilgi veremiyoya sinir oldum :S böyle saçma işmi olur ''kocaman 40-50 yaşlarında memursunuz, 3 kişisiniz burda kayıt yenileme yapmaktan başka birşey bilmiyonuz'' da diyemedim saygszlk olmasın diye kendi kendime sinir oldum geldim eve. allahtan bu forum var saolun tekrar

Dostum hiç kaygılanma. Kendini sadece derslerine ver. Yoksa kaygıdan konsantrasyonunu kaybeder ders çalışamazsın. Başarılar.qwer50 yazdı:umarım başıma dert olmaz gecikme filanHalk eğitim merkezine gittim sordum. Adam hiç bi bilgi veremiyoya sinir oldum :S böyle saçma işmi olur ''kocaman 40-50 yaşlarında memursunuz, 3 kişisiniz burda kayıt yenileme yapmaktan başka birşey bilmiyonuz'' da diyemedim saygszlk olmasın diye kendi kendime sinir oldum geldim eve. allahtan bu forum var saolun tekrar
Giriş, gelişme, sonuç:
sıkıntı yapma bu yıl mezun olcak çok kişi varqwer50 yazdı:umarım başıma dert olmaz gecikme filanHalk eğitim merkezine gittim sordum. Adam hiç bi bilgi veremiyoya sinir oldum :S böyle saçma işmi olur ''kocaman 40-50 yaşlarında memursunuz, 3 kişisiniz burda kayıt yenileme yapmaktan başka birşey bilmiyonuz'' da diyemedim saygszlk olmasın diye kendi kendime sinir oldum geldim eve. allahtan bu forum var saolun tekrar

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Saolun desteğiniz için. mat 2 nin zorluğu her ne kadar moralimi bozsada elimden geleni yapıyorum. herkese başarılar