Diğer dersler güzeldi çok şükür. Sonuçlar hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah. Diğer arkadaşlar nasıl geçti sizin sınavlar. Bu ara bi durgunluk var buralarda kimsecikler uğramıyor

Yagmur Aof te sonucları kestiremiyorum. Güz döneminde kendime yakıstıramadığım bir sonuc almıştım buna daha planlı programlı hazırlandım. Hem artık Aöf ün işleyişiyle ilgili epey bilgilendim. Benim için güz dönemini baz alırsak bundan dahada umutluyumYağmur damlaları yazdı:Arkadaşlar geçmiş olsun ..
İyi diyelim iyi olsun inşaallah , dünküler daha iyiydi ama .. Sizinkilerde iyidir inşaallah .murattt yazdı:Arkadaslar nasil gecti sinavlar ?
İlahiyattan giren arkadaşlar siz ne durumdasınız ?Kripton sen ne diyorsun sorular hakkında ?
Evet abi sonuçları biz de kestiremiyoruz AÖF demurattt yazdı:Yagmur Aof te sonucları kestiremiyorum. Güz döneminde kendime yakıstıramadığım bir sonuc almıştım buna daha planlı programlı hazırlandım. Hem artık Aöf ün işleyişiyle ilgili epey bilgilendim. Benim için güz dönemini baz alırsak bundan dahada umutluyumYağmur damlaları yazdı:Arkadaşlar geçmiş olsun ..
İyi diyelim iyi olsun inşaallah , dünküler daha iyiydi ama .. Sizinkilerde iyidir inşaallah .murattt yazdı:Arkadaslar nasil gecti sinavlar ?
İlahiyattan giren arkadaşlar siz ne durumdasınız ?Kripton sen ne diyorsun sorular hakkında ?