YAŞAMIM ÇOK BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM YARDIMM....

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
RecCcer 37
Uzman

YAŞAMIM ÇOK BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM YARDIMM....

Mesaj gönderen RecCcer 37 » 24 Nis 2014, 05:41

18 yaşındayım bir kulüpte oynuyorum...Haftada en az 1 kez halı saha maçı yaparım.Ayrıca antrenmanlar ligle filan derken yoğun bir futbol hayatım var.Ama hayatımın boş olduğuna inanıyorum. Kendimi eğitmem gerek lütfen yardım edin.Kısaca sporu çok seviyorum ne yapmalıyım ..

MEZUN 29 HAZİRAN 2015

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: YAŞAMIM ÇOK BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM YARDIMM....

Mesaj gönderen Doçent » 25 Nis 2014, 03:25

aslında görünürde boş bir hayatın yok ama belliki özünde bir boşluk hissediyorsun :)
ilgi duyduğun konularda kitap okumanda fayda var kitap insanın zihnini geliştirir... kişisel gelişim kitapları oku diycem ama onunda artık suyunu çıkardılar :D ama yinede karakterine yatırım yapmak istiyorsan hem manevi bilgiler hem de insan pskolojisine yönel o zman hayatın boş olmadığını çok daha iyi anlarsın :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

YELİZ
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen YELİZ » 25 Nis 2014, 04:34

Sana önerim
Anjaana anjaani filmini izlemen ardından Dingin savaşcı filmini hayatını bu iki film etkileyecektir filmleri izledikten sonra hayatını tekrardan gözden geçir :)
        • İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
          passion100.blogspot.com

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 26 Nis 2014, 00:28

İçimizde hissettiğimiz boşluk manevi alandaki ihmallerimizden kaynaklıdır. Nasıl ki cismimiz bir çok noktadan beslenme ve bakım (yeme, içme, temizlik...) gerektiriyor. Eksik bıraktığımızda sıkıntılar ortaya çıkıyor.

İnsan sadece cisimden ibaret bir varlık değil. Ruhumuzu, kalbimizi, aklımızı da doğru gıdalar ile beslememiz gerekiyor. Boşluk hissi, can sıkıntıları aynen cismin verdiği tepkiler (acıkma, susama,ağrı) gibi alarmlardır.

Biz bu dünyaya neden(nereden) geldik ve nereye gideceğiz sorusu bu arayışın en temel sorularıdır. Bunların zihinde cevaplanması ve tatmin edilmesi gerekir. Bunun da bildiğim en iyi yöntemi kitap okumaktır. Marifetullah ilmi de ruhu, kalbi rahatlatır.
Resim

RecCcer 37
Uzman

Mesaj gönderen RecCcer 37 » 27 Nis 2014, 19:30

Psikoloji ile yakından ilgileniyorum...Ama kastediğimiz şey kendimi eğitilebileceğim bir deneyim olabilecek aktivite istedim.Mesela arkadaşım hakemlik kurslarına felan gidiyor bende farklı bir şeyler istiyorum
MEZUN 29 HAZİRAN 2015

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 27 Nis 2014, 20:21

Sen sanırım mesleki anlamda yardım istemişsin. Ben başlıkta "yaşamım çok boş olduğunu düşünüyorum" yazısını görünce her insanın ortak paydası olan maneviyat ile ilgili genel bir iki satır yazmak istedim.

Bu forumda, sana yardımcı olacak spora, futbola ilgisi olan arkadaşlar var mı bilmiyorum.
Resim

RecCcer 37
Uzman

Mesaj gönderen RecCcer 37 » 27 Nis 2014, 20:29

Yani yaşamım boş derken iki anlamda çıkartabiliriz.Deneyim lazım abi işte ilerleyen yaşlarda keşke şunu da yapsaydım demek istemiyorum ...
MEZUN 29 HAZİRAN 2015

“Sınavlar” sayfasına dön