mesleki açık ögretim nasıl mezun olurum
mesleki açık ögretim nasıl mezun olurum
Arkadaşlar acil yardım mezun olmak için ne yapmalıyım durumum resimde
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: mesleki açık ögretim nasıl mezun olurum
öncelikle eylül de kayıt yenilemelisin silik görünüyorsun...ortak dersleri vermişsin yüzyüze eğitiminde 130 kredi olmalı ki 240 ile mezun olabilesin 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
pskolog yazdı:öncelikle eylül de kayıt yenilemelisin silik görünüyorsun...ortak dersleri vermişsin yüzyüze eğitiminde 130 kredi olmalı ki 240 ile mezun olabilesin
tesekkur ederim 7 temmuzda yapamazmıyım kayıt yenilemeyi ?
pardon yeni kayıtlar eylüldeydi sen yenileme yapabilirsin bunu halk eğitime gidip sormalısın olabilir büyük ihtimal ama 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Temmuz'da, 3. dönem kayıt yenileme yaparsan durumun "aktif öğrenci" olur. Yalnız, meslek öğrencisisin ama alan kredin gözükmüyor, yüz yüze eğitime hiç gitmedin mi? Yoksa sisteme krediler henüz işlenmemiş mi? Malum yüz yüze eğitimde tek bir dersin bile kalsa mezun olamıyorsun...mgucver yazdı:pskolog yazdı:öncelikle eylül de kayıt yenilemelisin silik görünüyorsun...ortak dersleri vermişsin yüzyüze eğitiminde 130 kredi olmalı ki 240 ile mezun olabilesin
tesekkur ederim 7 temmuzda yapamazmıyım kayıt yenilemeyi ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk