pskolog yazdı:benim genelde iyiydi tek ing 8 zorlandım ondanda 1 sorudan kalmışım...diğerleri iyiydi 28 kredi aldığımı düşünüyorummezuniyete 7 kredim kaldı
çiviliyelim uçup gitmesin rüfeydemrüfeyde yazdı:forummmm geri gelmiş çoook özledik bi daha gitmesin :p sınav oldukca kötu ıdı 10 kredi alsam ıyı
ya banada 1 hafta gıbı gelmısBlueberry yazdı:çiviliyelim uçup gitmesin rüfeydemrüfeyde yazdı:forummmm geri gelmiş çoook özledik bi daha gitmesin :p sınav oldukca kötu ıdı 10 kredi alsam ıyı4 gün olmuş ama bana 6 gün gibi geldi anla
Kara_Kedi yazdı:Ben maalesef sınavda kaydırma yapmışım.Seçmeli ingilizce 3 ün sorularını cevaplamak yerine seçmeli ingilizce 6 yı cevaplamışım.
Kredisi de 4 tü.
Yani gitti 4 kredi.
Abi Ben Çıkmış Sorulara Çalışıyorum Hep Yıllardır Senin Çalışma Stilin Nedir Son Sınavlarım'da Bana Yardımcı Olurmusun Biraz İNŞAALLAH.. AMİN YARABBİM ECMAİN İNŞAALLAH..Blueberry yazdı:benim genelde iyiydi tek ing 8 zorlandım ondanda 1 sorudan kalmışım...diğerleri iyiydi 28 kredi aldığımı düşünüyorummezuniyete 7 kredim kaldı
Kusura Bakma AbLa Valla Fark Etmedim.Blueberry yazdı:öncelikle abla diyebilirsin![]()
çalışmam herkes gibi kitapları okuyup not alarak sende mezuniyete gelmişsin çalışma stilimi soruyorsun hmm