çok önemli bir sorunum var lütfen yardım
çok önemli bir sorunum var lütfen yardım
Merhabalar anadolu lisesinden son sene ayrıldım ve açık liseye kaydoldum, niyetim daha çok çalısabilmekti. Ama kadar tozpembe olmadı ve son sınavlardan 2 tanesinin tarihini yanlış gördüğüm için kaçırdım
bu sene kesin kazanmam lazım ve ygs'm çok iyi. Ama mezun olamadığım için kayıt da yaptıramayacağım galiba, ne olacak benim halim, yok mu kurtuluş?

Re: çok önemli bir sorunum var lütfen yardım
gerçekten biraz talihsizlik yaşamışsın en azından artık bundan sonra tarihlere dikkat et
kredin kaç bilmiyorum ama 3. dönem sınavına girersin eğer çok az kredi eksiğin kalırsa ek sınavla mezun olma şansın var kredin kaç ?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
kredim yetiyor zaten 2 sınav da zorunluydu. benim mezun olmam gerek yoksa ygs sonucum boşa gidecek 

ağustosta o zman mezun olursun kredin tamamsa 

-
Ygs kaç geldi 

Çalış genç arkadaşım çalış! Namer de muhtaç olmak ölmekten beterdir!
peki teşekkür ederim
ama 3. dönem sınavları 23-24 Ağustos 2014. Sınav sonuçlarının teslimi 17 Eylül 2014. Ama üniversite kayıtları 4-6 eylül 

mazeretli kayıtlar ekim ayına kadar sıkıntı yapma mezun ol gerisi kolay 

çok teşekkür ederim içim rahatladı
bu arada ygs5im 15 bin 

-
Xelor yazdı:çok teşekkür ederim içim rahatladıbu arada ygs5im 15 bin
Huhıuu süpersiin. Bende seneye gireceğim hedef hukuk

Çalış genç arkadaşım çalış! Namer de muhtaç olmak ölmekten beterdir!
Teşekkür ederimemisdesign yazdı:Xelor yazdı:çok teşekkür ederim içim rahatladıbu arada ygs5im 15 bin
Huhıuu süpersiin. Bende seneye gireceğim hedef hukukSende istediğin bölüme girersin inşAllah.

Son sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama şartların tutuyorsa mutlaka ağustos sınavına gir ve verebiliyorsan tüm zorunlu derslerini ver ve geç. Biliyorsundur bir tane bile ortak(zorunlu) dersin kalırsa seni mezun etmezler kredin 10000 de olsa. Bir de ek sınav oluyor onu da takip et ve kaçırma. İnşallah emeklerin boşa gitmez. Bu forumu ve şu http://www.aciklise.net/ adresi sürekli takipte ol

-
hocam bende aynı sorundan muzdaribim. agğustosda girdiğimiz sınav sonuclarıyla uni ye kayıt olacağız ancak uniye 1 ay geç başlama gibi bi durumumuz var mı ??