EK SINAV
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
EK SINAV
Arkadaşlar 2014 Ek sınavına nasıl girebiliyoruz benim donem sonunda 106 kredim olucak ortalama ..
Ben bu ek sınava girmek istiyorum ama ek sınava 106 kredi ile girebiliyor muyuz 106 kredinin sonunda 5 tane zorunlu dersim kalıcak...
Onlarıda o sınav ile vermek istiyorum . Yardımcı olabilicek bilgili bir kimse yok mu ???
Ben bu ek sınava girmek istiyorum ama ek sınava 106 kredi ile girebiliyor muyuz 106 kredinin sonunda 5 tane zorunlu dersim kalıcak...
Onlarıda o sınav ile vermek istiyorum . Yardımcı olabilicek bilgili bir kimse yok mu ???
Re: EK SINAV
Dersatatürk yazdı:Arkadaşlar 2014 Ek sınavına nasıl girebiliyoruz benim donem sonunda 106 kredim olucak ortalama ..
ek sınava 162 kredi ve 8dönem şartı aranır giremezsin yani
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Geçen dönem bir arkadaşım 98 kredisi olmasına rağmen girmiş ... Bu nasıl oluyorlar arkadaşar ?
Öğrencilerin mezun olması için alanlıdan yada ona benzer bir şeyden kimse kalınmasın diye kredi şartı aranmamıştı ama bu şimdikilerde aranmıcak demek olmuyorDersatatürk yazdı:Geçen dönem bir arkadaşım 98 kredisi olmasına rağmen girmiş ... Bu nasıl oluyorlar arkadaşar ?
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
serena yazdı:Öğrencilerin mezun olması için alanlıdan yada ona benzer bir şeyden kimse kalınmasın diye kredi şartı aranmamıştı ama bu şimdikilerde aranmıcak demek olmuyorDersatatürk yazdı:Geçen dönem bir arkadaşım 98 kredisi olmasına rağmen girmiş ... Bu nasıl oluyorlar arkadaşar ?
selena doğru söylüyor

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Peki aöl 'un mailine mesaj falan atsak yapmaları için ısrar etsek birşeyler degişebilir mi ?
değişmezDersatatürk yazdı:Peki aöl 'un mailine mesaj falan atsak yapmaları için ısrar etsek birşeyler degişebilir mi ?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
henüz belli değil 3. dönem sınavı bittikten sonra olur büyük ihtimalSEDAARTC yazdı:ek sınav ne zaman?

-
MERHABA BEN 11. SINIFTA KALDIM OKULDA 1 SENE DAHA TEKRAR ETME HAKKIM VAR AMA BEN 1 SENEMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN AÇIK ÖĞRETİMİ SEÇMEK İSTİYORUM SİZCE NASIL YAPMAM GEREK ???
VE ŞU KREDİ SİSTEMİNİ NASIL OLUŞUYOR AÇIKLARMISINIZ ...
hakanates25 yazdı:MERHABA BEN 11. SINIFTA KALDIM OKULDA 1 SENE DAHA TEKRAR ETME HAKKIM VAR AMA BEN 1 SENEMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN AÇIK ÖĞRETİMİ SEÇMEK İSTİYORUM SİZCE NASIL YAPMAM GEREK ???
bence hayatının hatasını yaparsın
belkide hata olmayacakSEDAARTC yazdı:hakanates25 yazdı:MERHABA BEN 11. SINIFTA KALDIM OKULDA 1 SENE DAHA TEKRAR ETME HAKKIM VAR AMA BEN 1 SENEMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN AÇIK ÖĞRETİMİ SEÇMEK İSTİYORUM SİZCE NASIL YAPMAM GEREK ???
bence hayatının hatasını yaparsın