man yazdı:iki bucuk yil once bu siteye kayit oldugumda acik ogretim lisesi hakinda hic bir bilgim yoktu burdan cok sey ogrendim oncelikle emegi gecenlere cok tsk ederim....yasim 35 acik liseye sifir kredi ile basladim iki bucuk yilda bitirdim diploma notum 76..7 olarak acik lise bitti sonra ygs ye girdim ygs 245 puan aldim..hic dershaneye neye gitmedim kendi cabalarim ile evde calisarak yaptim lys 3 lys 4 sinavlarinada girdim sonuclar halen aciklanmadi ama bir uniye gire bilirim sanirim....burdan acik liseye baslayacak arkadaslara sesleniyorum calisin acik lise zor degil ama biraz gayret etmeniz gerek![]()
![]()
Tamam da hadi üniversite okudun diyelim yaşın 35 miş 4 senede bitirdin etti 39.man yazdı:iki bucuk yil once bu siteye kayit oldugumda acik ogretim lisesi hakinda hic bir bilgim yoktu burdan cok sey ogrendim oncelikle emegi gecenlere cok tsk ederim....yasim 35 acik liseye sifir kredi ile basladim iki bucuk yilda bitirdim diploma notum 76..7 olarak acik lise bitti sonra ygs ye girdim ygs 245 puan aldim..hic dershaneye neye gitmedim kendi cabalarim ile evde calisarak yaptim lys 3 lys 4 sinavlarinada girdim sonuclar halen aciklanmadi ama bir uniye gire bilirim sanirim....burdan acik liseye baslayacak arkadaslara sesleniyorum calisin acik lise zor degil ama biraz gayret etmeniz gerek![]()
![]()
yanlış düşünüyorsun yaş baz alınarak iş verilmez niteliğine bakılırKara_Kedi yazdı:Tamam da hadi üniversite okudun diyelim yaşın 35 miş 4 senede bitirdin etti 39.man yazdı:iki bucuk yil once bu siteye kayit oldugumda acik ogretim lisesi hakinda hic bir bilgim yoktu burdan cok sey ogrendim oncelikle emegi gecenlere cok tsk ederim....yasim 35 acik liseye sifir kredi ile basladim iki bucuk yilda bitirdim diploma notum 76..7 olarak acik lise bitti sonra ygs ye girdim ygs 245 puan aldim..hic dershaneye neye gitmedim kendi cabalarim ile evde calisarak yaptim lys 3 lys 4 sinavlarinada girdim sonuclar halen aciklanmadi ama bir uniye gire bilirim sanirim....burdan acik liseye baslayacak arkadaslara sesleniyorum calisin acik lise zor degil ama biraz gayret etmeniz gerek![]()
![]()
Sana o yaşta kim iş verecek?O yaşta kimseye iş vermezler.
Ben sana okuma demiyorum sadece bunu belirtmek istedim.
Ben bile 27 yaşındayım.Bu yaşta iş bulamıyorum.
çok cazgır zaten onun diliyle baş edemem gelirse yokumemrahk yazdı:Demet Akalın'a kavgada söylenmeyecek şeyi söyledin. Forumu basmasa iyidir..
şiddet yokkkkÇIBIK yazdı:İnsanı okumaktan soğutan insanları Çıbıkla dövmek lazım:)
Herkese Merhaba