Açık lise daha erken bitirilebilecek
Açık lise daha erken bitirilebilecek
bugün bu haberi zaman gazetesinde gördüm. 4 yıllık açık lise 2,5 yılda bitirilebilecekmiş. tabi bu krediye bağlı değilmiş 1 dönemde 2dönemi kapsayan derslerden sınava girilecekmiş tabi daha milli eğitim bakanının onayına sunulmamış
http://www.zaman.com.tr/haber.do?habern ... ilebilecek haberi bu sitede de yayınlıyolar

yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
Re: Açık lise daha erken bitirilebilecek
bu süper bir haber bence ben bunu merak ediyordumm.inşallah bir anca uygulamaya geçer 

evet bencede süper bi haber tabi onaylandığı zaman mebin kitapları daha erken vermesi gerekecek yoksa 2dönemlik ders kitaplarını kim 1 ayda bitirebilirki sonra herkes sınıfta kalıp 10 senede bitirirler 2,5senelik liseyi 

yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
eski kayıtLar içinde qecerLi dmii meseLa benm 62+10 kredim waR ben 1senede mezun oLabiLrmymkii
߀$İKTA$
daha bakanın onayına verilmemiş heralde bakan onayladıktan sonra belli olur ama inşallah bütün aöl için geçerli olur
benim hayal ettiğim haber bu. dört sene nasıl geçecek diyodum ama böyle olursa hemen biter. inş.. bakan onaylar
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
suhedacım sende mi böyle haberlerin hayalini kurmaktaydın valla bu haber çıkmadan bende kuruyodumda neyse inş onaylar sayın bakanımız
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
hangimiz kurmuyoruz ki bu hayali umarım gerçekleşir.
güzel olmuş .bize yetişemedi maalesef.ama daha zor olur bu 2 dönem yerine 3 dönem derslerini vericeklermiş.2 dönemi zor veriyoruz saten 

Kabul oLmuşmu 2buçuk yılda bitirme ?
SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
biran önce sunulsada geçse en azından muaf dersleri bitirirz
..

En son meloş tarafından 27 Oca 2009, 11:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://www.porttakal.com/haber-1-5-yild ... -5734.html
Evet haziran 2008 deki haber...
1.5 yılda bile bitirebilirsiniz..Onay vereceğiz dedi..
Evet haziran 2008 deki haber...
1.5 yılda bile bitirebilirsiniz..Onay vereceğiz dedi..
En son meloş tarafından 27 Oca 2009, 11:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Acemi
keşke bi an once onayLasaLar. ama hiç sanmıyorum erken yapıcakLArını her zamanki gibi soyLeyip insanLarı umutLandırıp bırakırLar. bekLiyeLim bakaLım...

SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
- fatihsaki9
- Doktor
Eğer bu konuşulan konu olursa Açik lise okuyan öğrenciler olarak bizim için çok iyi ,eşi benzeri bulunmayan bir avantaj olacak,ilköğretimi bitirmiş ama liseyi okumayan arkadaşlar için de erken mevzun olma slogunu çok ilgi çekeceğini düşünüyorum...İnşlh olur bizde erken mevzun olma şansından yararlanırız arkadaşlar