Sınavlar açıklandı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kurt cobain
Asistan

Sınavlar açıklandı

Mesaj gönderen kurt cobain » 02 Tem 2014, 16:49

arkadaşlar şimdi baktım sonuçlar açıklanmış 25 kredi almışım.umarım sizde emeğiniz karşılığını almışsınızdır.

Stifler
Acemi

Re: Sınavlar açıklandı

Mesaj gönderen Stifler » 02 Tem 2014, 20:00

28 kredi almışım not ortalamaso 65-70 civarı

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 02 Tem 2014, 23:06

Cok sükür 30 kredi. Toplam 194 kredim olmus. Sekizinci dönemi de atlatiriz insallah.

Resim

Dil anlatim bu kadar kolay bir dersken aldigim not beni hayal kirikligina ugratsa da elden gelen bir sey yok artik.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 03 Tem 2014, 10:28

30 Kredi almışım allaha şükür :)
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 03 Tem 2014, 10:38

AngeL yazdı:Cok sükür 30 kredi. Toplam 194 kredim olmus. Sekizinci dönemi de atlatiriz insallah.

Resim

Dil anlatim bu kadar kolay bir dersken aldigim not beni hayal kirikligina ugratsa da elden gelen bir sey yok artik.

Tebrik ederim.İngilizce 3-4-5-6-7-8 kaldı benimde ortak derslerde bunlardan seçicem de acaba ingilizce derslerini çalışmamda bana verebileceğiniz ipuçları nelerdir ?
Nasıl bi çalışma gösterdiniz ingilizce dersinde :)

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 03 Tem 2014, 12:45

tayfun29 yazdı:
Tebrik ederim.İngilizce 3-4-5-6-7-8 kaldı benimde ortak derslerde bunlardan seçicem de acaba ingilizce derslerini çalışmamda bana verebileceğiniz ipuçları nelerdir ?
Orta okulu da disaridan bitirmis biri olarak ingilizce konusunda hic de sansli sayilmam ama derslere calisiyorum. Özellikle ingilizce calismak bana cok zevkli geliyor. Önce kitabi okuyup not cikariyorum. Zaman konularinda cümle yapisina ve siralamasina dikkat ediyorum. Bu gercekten cok önemli cünkü cümle yapisinin nasil olmasi gerektigini bildiginde hangi tür fiil kullanman gerektigini biliyorsun, zaten sorular cogunlukla bunun üzerine oluyor. Ünite sonlarindaki bosluklu alistirmalari mutlaka dolduruyorum. Beni en cok zorlayan neden bilmem ingilizce 5 olmustu ondan da 85 almistim. Onun disinda zorlanmadim. Yani aslinda zor bir ders degil. Cikmis sorulari cözmek de cok önemli. Yalniz ingilizce 7 ve 8 kitaplari degistigi icin bu defa cikmis sorular cok ise yaramadi. Basarilar diliyorum.

Ö.G.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 03 Tem 2014, 14:58

AngeL yazdı:
tayfun29 yazdı:
Orta okulu da disaridan bitirmis biri olarak ingilizce konusunda hic de sansli sayilmam ama derslere calisiyorum. Özellikle ingilizce calismak bana cok zevkli geliyor. Önce kitabi okuyup not cikariyorum. Zaman konularinda cümle yapisina ve siralamasina dikkat ediyorum. Bu gercekten cok önemli cünkü cümle yapisinin nasil olmasi gerektigini bildiginde hangi tür fiil kullanman gerektigini biliyorsun, zaten sorular cogunlukla bunun üzerine oluyor. Ünite sonlarindaki bosluklu alistirmalari mutlaka dolduruyorum. Beni en cok zorlayan neden bilmem ingilizce 5 olmustu ondan da 85 almistim. Onun disinda zorlanmadim. Yani aslinda zor bir ders degil. Cikmis sorulari cözmek de cok önemli. Yalniz ingilizce 7 ve 8 kitaplari degistigi icin bu defa cikmis sorular cok ise yaramadi. Basarilar diliyorum.
Teşekkür ederim yorumun için ingilizceyi bende çok severim.İngilizce 2 yi de az çalışmama rağmen geçtim.Ben sabah 8.30 akşam 7 ' ye kadar işte çalışıyorum.Sınavlara da akşam işten geldikten sonra çalıştım ve bu 30/30 yaptım.1 ay sonra işten çıkıcam inş dershaneye başlıcam daha çok zaman ayırmış olurum bu sefer sorunsuz geçerim inş.
Yaşım da 18 daha önümüzde ki sene ygs - lys ye girmek için riski göze almam gerekiyor.
Ayrıca seçmelilerden hangileri kolay ona göre seçmelilerden de seçeyim ortaklar çok az kaldıda :D

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 03 Tem 2014, 23:27

Bana secmelilerin hepsi kolay geldi biri haric. (: Sanat tarihini secmistim ama cok pisman oldum o cok zordu. Sacmaydi yani ilgimi de cekmedi, tarihle uzaktan yakindan alakasi yok ressam ismi falan ezberliyorsun. Yasin daha kücük bol bol zamanin var, Allah yardimcin olsun.

Ö.G.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 04 Tem 2014, 07:51

AngeL yazdı:Bana secmelilerin hepsi kolay geldi biri haric. (: Sanat tarihini secmistim ama cok pisman oldum o cok zordu. Sacmaydi yani ilgimi de cekmedi, tarihle uzaktan yakindan alakasi yok ressam ismi falan ezberliyorsun. Yasin daha kücük bol bol zamanin var, Allah yardimcin olsun.
Amin cümlemizin.Anladım benim şimdi ingilizce 3-4-5-6-7-8 var ben bunların hepsini seçebiliyomuyum ?

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 04 Tem 2014, 12:16

tayfun29 yazdı:
AngeL yazdı:Bana secmelilerin hepsi kolay geldi biri haric. (: Sanat tarihini secmistim ama cok pisman oldum o cok zordu. Sacmaydi yani ilgimi de cekmedi, tarihle uzaktan yakindan alakasi yok ressam ismi falan ezberliyorsun. Yasin daha kücük bol bol zamanin var, Allah yardimcin olsun.
Amin cümlemizin.Anladım benim şimdi ingilizce 3-4-5-6-7-8 var ben bunların hepsini seçebiliyomuyum ?
Dönemine bagli, mesela ben 7.dönemdeyken ingilizce 8'i secemiyordum. Ama sen 8. dönemdeysen hepsini secebilirsin diye düsünüyorum.

Ö.G.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 04 Tem 2014, 15:19

AngeL yazdı:
tayfun29 yazdı:
Dönemine bagli, mesela ben 7.dönemdeyken ingilizce 8'i secemiyordum. Ama sen 8. dönemdeysen hepsini secebilirsin diye düsünüyorum.
8.Dönemdeyim başkalarına da sordum hepsini seçebiliyormuşum teşekkür ederim.

“Sınavlar” sayfasına dön