üniversiteyi kazandık açık liseden korkuyorum

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
dutoserebrum

üniversiteyi kazandık açık liseden korkuyorum

Mesaj gönderen dutoserebrum » 05 Tem 2014, 03:20

Herkese merhaba, ben 12.sınıfın 2.donemınde sınava rahat hazırlanmak ıcın acık lıseye gectım. 2.donem sınavlarına gırdım ve zorunlu ders olan mat 1 den kaldım. lys de ıyı de bir puan aldım. ek sınav olursa muaf olabılıcem. size sorum ek sınav olur mu ve olursa kayıt haklarımız saklı tutulacak mı çünkü eylülün basında üni kayıtları bıtmekte. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun açık lıse yuzunden bir sene kaybetmekten endişeliyim.

tayfun29
Uzman Doktor

Re: üniversiteyi kazandık açık liseden korkuyorum

Mesaj gönderen tayfun29 » 05 Tem 2014, 07:47

Günaydın 3.sınav var ağustosta onları unuttun sanırım ?
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 05 Tem 2014, 12:07

dutoserebrum yazdı:Herkese merhaba, ben 12.sınıfın 2.donemınde sınava rahat hazırlanmak ıcın acık lıseye gectım. 2.donem sınavlarına gırdım ve zorunlu ders olan mat 1 den kaldım. lys de ıyı de bir puan aldım. ek sınav olursa muaf olabılıcem. size sorum ek sınav olur mu ve olursa kayıt haklarımız saklı tutulacak mı çünkü eylülün basında üni kayıtları bıtmekte. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun açık lıse yuzunden bir sene kaybetmekten endişeliyim.
1 kasıma kadar mazeretli kayıtlar devam edecek :26: MEB ve ÖSYM bu konuda görüşüp bi sıkıntı olmayacağını söylediler :sandalye:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

dutoserebrum

Mesaj gönderen dutoserebrum » 05 Tem 2014, 15:25

Blueberry yazdı:
dutoserebrum yazdı:Herkese merhaba, ben 12.sınıfın 2.donemınde sınava rahat hazırlanmak ıcın acık lıseye gectım. 2.donem sınavlarına gırdım ve zorunlu ders olan mat 1 den kaldım. lys de ıyı de bir puan aldım. ek sınav olursa muaf olabılıcem. size sorum ek sınav olur mu ve olursa kayıt haklarımız saklı tutulacak mı çünkü eylülün basında üni kayıtları bıtmekte. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun açık lıse yuzunden bir sene kaybetmekten endişeliyim.
1 kasıma kadar mazeretli kayıtlar devam edecek :26: MEB ve ÖSYM bu konuda görüşüp bi sıkıntı olmayacağını söylediler :sandalye:

valla hocam umarım dediğin gibidir :) baya bi sıkıntıya düştüm bu sebepten. kimse kesin bir şey söylemiyor maalesef

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön