tercihler
Re: tercihler
Tek bir bölüm dışında kazansan da okumak istemiyorsan, tabi ki tek tercih yapıp işlemi sonlandırabilirsin. Tabi AÖF'de o bölüm kontenjanlıysa, puanına göre kazanamama ihtimalin de olabilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ben adalet istiyorum 190 puan istiyor ben ygs den 240 aldim ham puanim yeterli olmaz mi girmem icin
Adalet'e 240 puanla rahat yerleşirsin. Ben sadece örnek verdim. Puanın yeterli...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Emrah Zihinsel Öğretmenliler bölümü hakkında bilgin var mı? Varsa paylaşabilir misin?
Oh simdi icim rahatladi
ben sadece adaleti tek tercih olarak yazssam bir sikinti olmaz degil mi bunu sormak istemistim aslinda

yinede tercihini birden fazla yap bence 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.