Seçmeli bir dersimden puanım düşük gelmiş. Kontrol ettim, daha fazla almam gerekiyor. Bu yüzden itiraz edicem fakat itiraz edeceğim kuruluşun ne adresi belli, ne de banka banka hesap numarası. Sanırım bu sene değiştirilmiş itiraz edilen kuruluş. Duyurularda Başka bir kuruluşun bilgileri var ama bu kuruluşun bilgileri yok. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Sınavla ilgili açıklamalarda şöyle yazıyor;
5. Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz 10 TL itiraz harcını bankalara (Ziraat Bankası-Halk Bankası- Vakıfbank) yatırdıktan sonra 10 gün içerisinde (sınav sonucu açıklandıktan sonra) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne dilekçe ile (posta – kargo vb) başvurabilirler.
Eski bir duyuruda da şöyle yazıyor:
Ancak itiraz talebinin ilgili birim tarafından işleme alınabilmesi için, sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içinde adınıza, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara şubesindeki TR690001000799054952185001 numaralı hesabına 10 TL ödeyip, dekontun itiraz dilekçesinin ekinde gönderilmesi gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi adına göndereceğiniz sınavlara ait itiraz dilekçeleri, ikinci bir yazışma ile tarafımızdan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığına gönderilecektir. Bu da tarafınıza gönderilecek cevabın gecikmesine, hizmet kalitesinin düşmesine neden olacaktır.
Sınav itiraz dilekçesi için adres:
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı
Teknikokullar /Ankara
Sınava İtiraz
Re: Sınava İtiraz
http://maol.meb.gov.tr/html_files/sinava_itiraz.html
Öncelikle merhaba verdiğim linkte itiraz dilekçesi örneği var kendi bilgilerine ve neye itiraz edeceğini belirterek sayfada belirtilen adrese gönderebilirsin Alo 147 arama hatasına düşme cünkü calısanların hiçbiri iyi değil okuma bildiklerinden bile şüpheliyim neyse doldurduğun dilekçeyi eğitim teknolojileri genel müdürlüğüne göndereceksin yurtiçi kargoya git ve dilekçeni KONYAYOLU üzeri diye geçen bir yer var zaten orda direk çıkar 06500 gibi bir kod veriyor 147 hattı o postanede dahi işe yaramıyor çünkü kendileri bile adresi bilmiyorlar bende dilekçemi cuma günü gönderdim az öncede eğitim teknolojilerine eposta gönderdim ulaşıp ulaşmadığı konusunda sende aynısını yapabılırsın kolay gelsin ...
Öncelikle merhaba verdiğim linkte itiraz dilekçesi örneği var kendi bilgilerine ve neye itiraz edeceğini belirterek sayfada belirtilen adrese gönderebilirsin Alo 147 arama hatasına düşme cünkü calısanların hiçbiri iyi değil okuma bildiklerinden bile şüpheliyim neyse doldurduğun dilekçeyi eğitim teknolojileri genel müdürlüğüne göndereceksin yurtiçi kargoya git ve dilekçeni KONYAYOLU üzeri diye geçen bir yer var zaten orda direk çıkar 06500 gibi bir kod veriyor 147 hattı o postanede dahi işe yaramıyor çünkü kendileri bile adresi bilmiyorlar bende dilekçemi cuma günü gönderdim az öncede eğitim teknolojilerine eposta gönderdim ulaşıp ulaşmadığı konusunda sende aynısını yapabılırsın kolay gelsin ...