Arkadaşlar anlamadığım birşey var ?
Arkadaşlar anlamadığım birşey var ?
Arkadaşlar maol dan aola geçiş yaptım yoksa biticek gibi değildi . Sonra haftalık cizelge falan diyorlar ben o olayı anlamadım ben okula gitmeden bitiyor diye diye biliyordum da haftalık saat falan olayını anlamadım ben ders falan mı göreceğiz bilmediğimden soruyorum . Son olarak alansız görünüyorum ama ders secme kısmı muaf derslerim falan aynı gozukuyor hala onceki alandaki gibi alansız bölüme göre düzenlenmesi gerekmiyor mu onu cozemedim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler umarım sıkıntı yaşamam . 

Re: Arkadaşlar anlamadığım birşey var ?
ilk soruna cevap veriyim aöl de yüzyüze eğitim yok
kim demiş o haftalık çizelgeyide çok merak ettim şimdi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Burada işte kafam karıstıBlueberry yazdı:ilk soruna cevap veriyim aöl de yüzyüze eğitim yokkim demiş o haftalık çizelgeyide çok merak ettim şimdi

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
hmm bunu ilk liseye başlarken görmüştüm
bu sadce dönemleri ve derslerin kredilerini gösterir hepsi bu kafan karışmasın 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Son bir soru soracağım . Bende böyle görünüyor daha yeni geçtim ondan mı bilmiyorum .Blueberry yazdı:hmm bunu ilk liseye başlarken görmüştümbu sadce dönemleri ve derslerin kredilerini gösterir hepsi bu kafan karışmasın
Zorunlu dersler
DİL VE ANLATIM 5
DİL VE ANLATIM 7
DİL VE ANLATIM 8
TÜRK EDEBİYATI 7
YABANCI DİL - 7
YABANCI DİL - 8
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1 ( Ortak Ders Muaf )
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2 ( Ortak Ders Muaf )
Türk Edebiyatı 4 5 6 8 ( Ortak Ders Muaf )
Biyoloji ( 1 2 Ortak Ders Muaf )
Matematik 1 2 Ortak Ders Muaf )
Ders seçimi sanki hala maol deki gibi gorunuyor . Yani bosuna ders seçmeyim diye sordum sizlerden destek almak istedim .
Herşey için teşekkürler simdiden