merhaba arkadaşlar
benim kredim 164 şuan zorunlu dersim de kalmadı mezuniyetim için gereken 192 krediye ulaşmam için önümüzdeki sınavdan 28 kredi almam gerek. artık kaybedecek vaktim kalmadı bu sınavda bir şekilde tamamlamam lazım 192'ye.
zorunlu dersim de kalmadığı için en kolay dersleri seçmek istiyorum. bana bu konuda önerebileceğiniz dersler var mı bu sınav da 28 kredi almam şart tek ders de önerseniz yeter. şimdiden çok teşekkürler.
kredi tamamlamak için seçebileceğim dersler
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: kredi tamamlamak için seçebileceğim dersler
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden mezüniyetin darısı benimde başıma . Eğer sözel hafızana güvenebiliyorsan emrah42 arkadaşımızın notlarına bakarak secmeli felsefe 1 ve 2 al derim hem kolay hemde ders notlarını gercekten güzel hazırlamış emrah42 ...
Dersatatürk yazdı:Merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden mezüniyetin darısı benimde başıma . Eğer sözel hafızana güvenebiliyorsan emrah42 arkadaşımızın notlarına bakarak secmeli felsefe 1 ve 2 al derim hem kolay hemde ders notlarını gercekten güzel hazırlamış emrah42 ...
çok teşekkür ederim.
İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ
Bende seninle aynı durumdayım benimde 24 kredim kaldı ve yabancı dil 5-6-7-8 zorunlu dersim var.
Sen bu dersleri daha öncesinden vermişmiydin çünki herkese zorunlu olarak eklendi bu dersler.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
tam hatırlamıyorum ama sanırım ingilizceden muaf oldum 3 kez kalınca öyle verdimTheRummer yazdı:Bende seninle aynı durumdayım benimde 24 kredim kaldı ve yabancı dil 5-6-7-8 zorunlu dersim var.Sen bu dersleri daha öncesinden vermişmiydin çünki herkese zorunlu olarak eklendi bu dersler.

İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ