muaf ders hakkında küçük bi sorun
muaf ders hakkında küçük bi sorun
mesleki açık lisede okuyorum yüzyüze eğitimim tamamlandı 211 kredim var son 9 kredi kaldı 3. sınavda mezun olmayı planlıyorum şimdi ders seçimmi yaparken muaf derslerden seçtiğimizde o dersden geçemediğimiz zaman tekrar zorunlu derslere eklenirmi?
Re: muaf ders hakkında küçük bi sorun
alo 147 ile görüştüm eklenmiyor dedi ama kendimi garantiye almak istiyorum son sınavıma gircem sonuçta bide onlar çıkmasın karşıma muafları seçip o dersden kaldıktan sonra zorunlu dersler sayfasına eklenen arkadaşlar varsa benide uyarsınkripton yazdı:Tam bilmiyorum ama eklenmemesi lazım
Hayır, muaflardan kalsan da tekrar zorunlu derslerine eklenmez. Geçersen de kredisini alırsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkür ederim hocamemrahk yazdı:Hayır, muaflardan kalsan da tekrar zorunlu derslerine eklenmez. Geçersen de kredisini alırsın...