kayıt yenileme ek süre
kayıt yenileme ek süre
bugün sondu, kayıt yenilemeyi unuttum mezuniyetimde yaklaştı, acaba 2 gün ek süre verebilirler mi bilgisi olan.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
- RonaldoCR7
- Çırak
Re: kayıt yenileme ek süre
Bölgedeki Halk Eğitim merkezine başvurup dilekçe verebilirsin ben 2.sınavımda kaçırmıştım böyle yapmıştım ama benle birlikte baya insanda kaçırmıştı fazlalık varsa meb göz ardı etmez bence
Ekleme Yapayım Ek sınavlar olucak büyük ihtimal siteyi takip ederseniz duyurulardan görebilirsiniz. bu 3.sınavdan sonra
Ekleme Yapayım Ek sınavlar olucak büyük ihtimal siteyi takip ederseniz duyurulardan görebilirsiniz. bu 3.sınavdan sonra

ocakda 1 hafta uzatmışlardı gecensenede 2 gün uzatmışdı , belki olursa uzatabilirler..RonaldoCR7 yazdı:Bölgedeki Halk Eğitim merkezine başvurup dilekçe verebilirsin ben 2.sınavımda kaçırmıştım böyle yapmıştım ama benle birlikte baya insanda kaçırmıştı fazlalık varsa meb göz ardı etmez bence
ek süre olmazsa dilekcede ne yazacağım acaba bilgi verebilirmisin veya yönlendirebilirmisinRonaldoCR7 yazdı:Bölgedeki Halk Eğitim merkezine başvurup dilekçe verebilirsin ben 2.sınavımda kaçırmıştım böyle yapmıştım ama benle birlikte baya insanda kaçırmıştı fazlalık varsa meb göz ardı etmez bence
- RonaldoCR7
- Çırak
Aöl sitesini takipte kalın inşallah istediğiniz olur çünkü 1 sınavın çok önemi var

- RonaldoCR7
- Çırak
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-dilekce-ornekleri.html Buradan Bilgi alabilirsiniz ama ben Halk Eğitim merkezinde birisinin yardımıyla yapmıştım isterseniz bölgenizdeki halk eğitim merkezinden yardım isteyebilirsiniz.

insallah arkadaşım. tşkrlerRonaldoCR7 yazdı:Aöl sitesini takipte kalın inşallah istediğiniz olur çünkü 1 sınavın çok önemi var
Merhabalar
Bu durum benim için de geçerli bu durumda ben 3.dönem kayıt yenilemeyi kaçırmış olsam da ek sınav hakkı ile tamamlayabilir miyim?
Ayrıca aslında ben mezuniyet şartlarını tamamlmış durumdayım ben buna rağmen kaldığım dersler yüzünden kaydımı yenilemek zorunda mıyım? Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bu durum benim için de geçerli bu durumda ben 3.dönem kayıt yenilemeyi kaçırmış olsam da ek sınav hakkı ile tamamlayabilir miyim?
Ayrıca aslında ben mezuniyet şartlarını tamamlmış durumdayım ben buna rağmen kaldığım dersler yüzünden kaydımı yenilemek zorunda mıyım? Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
evet ek sınava başvurabilirsin ek sınav içinde kayıt oluyorXeuxes yazdı:Merhabalar

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.