Ders seçimi çıktısını alamıyorum arkadaşlar yardım

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kurt cobain
Asistan

Ders seçimi çıktısını alamıyorum arkadaşlar yardım

Mesaj gönderen kurt cobain » 16 Tem 2014, 13:39

Arkadaşlar ders seçimini yaptım kitapları almaya gideceğim ama sayfada yazdır seçeneği yok sizde'de öylemi yardım ederseniz sevinirim.

Resim

kurt cobain
Asistan

Re: Ders seçimi çıktısını alamıyorum arkadaşlar yardım

Mesaj gönderen kurt cobain » 16 Tem 2014, 13:46

...

MPerc7

Mesaj gönderen MPerc7 » 16 Tem 2014, 14:23

Ders seçme ekranı son tarihten sonra kayboluyor diye biliyorum . Sonra sınava yakın bir tarihde sınava giriş yerleri falan gözüküyor . Ders seçme ekranı suan kaybolmustur diye tahmin ediyorum bu yüzden çıktısını alamayabilirsin . Halk eğitime gidip bu konuda yardım istemelisin yardım ederler . Bir de eğer bir aksilik olur alamazsan buradan da ders çalışabilirsin . http://hbogm.meb.gov.tr/www/acik-ogreti ... /icerik/56 aol sınavları için bu sanırım Fakat emin değilim hep kitaplar değişiyor her sınavda bildiğim kadarıyla bu yüzden en son cıkan mı bilmiyorum . Ben bir tane denedim ingilizce 7 yi ilk sayfalara falan baktım hemen hemen aynı yanlış yonlendirmek de istemem . O yüzden benden daha bilgili arkadaşlar da yardım ederse sevinirim . Umarım yardımcı olabilmişimdir cobain

kurt cobain
Asistan

Mesaj gönderen kurt cobain » 16 Tem 2014, 14:45

@MPerc7

Cevabın için ve yardımların için çok teşekkür ederim ders seçiminin ekran alınıtısını alıp şansımı deneyeceğim olmazsa internetten kitapların pdf dosyalarını indireceğim.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 16 Tem 2014, 14:58

Sağda ki excel e aktara tıkla dosyayı indirecek ona tıkla ve yazdır de.Yazdırmanın kısa yolu ctrl + p tuşu :)
En kötü kağıda yaz götür ya da telefonla çek götür orda sana bişey imzalatmıyolar ya da kağıt göster demiyorlar.
İnternetten çalışması zor olur.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

kurt cobain
Asistan

Mesaj gönderen kurt cobain » 16 Tem 2014, 23:12

Halletim arkadaşlar ekran görüntüsü alıp gösterdim sorun olmadı yardım eden herkese teşekkürler.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön