Tercih yaptınız mı ben 2 yıllık yapıcam ama karar veremedim maliye sağlık işletme 2 bankacalık sigortacılık var hangisine gidim sizce..
sizler ne yaptınız
Tercih yaptınız mı ?
Re: Tercih yaptınız mı ?
Hangi alanda daha mutlu olacak ve kendini geliştirebileceğini düşünüyorsam onu tercih etmelisin kanımca.
Ben ilk sıraya Coğrafya öğretmenliği yazdım. 30 tercih yaptım farklı bölümlerde yazdım.
Ben ilk sıraya Coğrafya öğretmenliği yazdım. 30 tercih yaptım farklı bölümlerde yazdım.
Bence bu zamanda mesleginde kendini gelistirmedigin surece is sahibi olmak zor. Kendini iyi gelistirebilecegine inandigin bir bolumu sec.
Ben tibbi dok. Ve Sekreterlik dusunuyorum.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Yakzan yazdı:Bence bu zamanda mesleginde kendini gelistirmedigin surece is sahibi olmak zor. Kendini iyi gelistirebilecegine inandigin bir bolumu sec.
tercihin iyi

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
2 Yıllık dış ticaret yazdım İkinci yılın sonunda DGS'ye girerek Fatih üniversitesi Uluslar Arası Ticaret bölümünde lisans tamamlama yapmak istiyorum.
bende Tıbbı sekreterliği istiyorumda 2 yıllık barajı geçtim. tutar mı bilmiyorum Adalet olabilir adaletten hukuk fakültesine geçmeyi planlıyorum.
Kardeş puanın kaç bilmiyorum ama eğer sağlık meslek lisesi mezunu değilsen tıbbi dok. ve sekreterlik bölümüne yerleşmek için en az 300 üzerinde bir puan alman şart. Benim puanım 360 inşallah sende bende yerleşiriz.arsızz34 yazdı:bende Tıbbı sekreterliği istiyorumda 2 yıllık barajı geçtim. tutar mı bilmiyorum Adalet olabilir adaletten hukuk fakültesine geçmeyi planlıyorum.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Ben ygs3 154 ygs4 148 ygs5 151 almışım ama okul puan vermedi neden acaba
Barajı geçemediğim için okul puanın eklenmemiş. 180 ve üzeri olması gerekiyordu.arsızz34 yazdı:Ben ygs3 154 ygs4 148 ygs5 151 almışım ama okul puan vermedi neden acaba