gidebilir miyim ?
gidebilir miyim ?
Merhaba şuan lys tercihler sonucu istediğim muhteşem bir bölüm kazandım fakat 3. dönem sınavlarından sonra mezun olabiliyorum yinede gidebilir miyim lütfen yardımcı olun lütfen gidebilirsiniz diyin 

Re: gidebilir miyim ?
gidebilirsin 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
bende ısparta süleyman demirel ünv makine mühendisliği kazandım bende 3.dönem mezun olcam sadece ing 8 kaldı ya nasıl kaydolcaz kayıt 1 eylülde
ya sınavı erken açıklıycaklar bu ihtimal yüksek ya da kurumlar aralarında yazışıp kolaylık sağlıycaklarbetl38 yazdı:bende ısparta süleyman demirel ünv makine mühendisliği kazandım bende 3.dönem mezun olcam sadece ing 8 kaldı ya nasıl kaydolcaz kayıt 1 eylülde

biliyorum tatlım whatsappın varmı adım betül beraber calışalım varsa ing yanlış anla sapık faln deilim ha özelden at numaranı bende atayım yardımcı olurum sana inan kafayı yiycem ya tatlım
birincisi whatsapım yok
ikincisi burdan da yardım edebilirim
ing 8 dikkat ettiysen sorular kitaptaki test sorularından geldi geri kalan sorular bu sınavda gelcek büyük ihtimal
zor sorular gelmez ağustosta

ikincisi burdan da yardım edebilirim

sağol kız calışmadan girdim sınava sence en cok gramermı sorarlar kitaptanmı soruyolar
gramer sorusu gelmez dediğim gibi geçen sınav testlerin birebir aynısı geldi kitaba çalışbetl38 yazdı:sağol kız calışmadan girdim sınava sence en cok gramermı sorarlar kitaptanmı soruyolar

tamam kardeşim kitabı yutucam
hangi ünv kazanmıştın