Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya
-
- Uzman
Re: Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya
benim vizeler iyiydi final zorladı ama notlarım 5 tane aa geldi bir koşullu geçerim var bide ff onuda çalışmamıştım sallamakla 2 mi tutar inklap 2 aa geldi arkadaşlar yüksek lisans ve formasyon hakkında detaylı bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler yanıtlar için
Çok şükür benim öğrenci sayfamda "Mezun Durumdasınız" yazıyor 

kripton yazdı:Çok şükür benim öğrenci sayfamda "Mezun Durumdasınız" yazıyor
kıskandım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Kıskanma sen de bir bakmışsın mezunum diye yazmışsın buralara
Emin ol çabuk geçiyor zaman. Darısı başına diyeyim
Bu sene girdin zaten sınava değil mi. 2014 yılında üniversiteli oluyorsun sanırım 

evet 2 ay sonra bende yazcam dağa taşa herşeyekripton yazdı:Kıskanma sen de bir bakmışsın mezunum diye yazmışsın buralaraEmin ol çabuk geçiyor zaman. Darısı başına diyeyim
Bu sene girdin zaten sınava değil mi. 2014 yılında üniversiteli oluyorsun sanırım

- colin_erkan
- Doktor
Hayırlı olsun kripton tebrik ederim
bende 4.sinif oldum onur belgesini bekliyorum;)

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Ooo, tebrikler. AÖF'nin de tam zamanında bitirip hakkından geldin demek. Helal olsun. Diğer mezun olan AÖF Forum ailesini de tebrik ederim...kripton yazdı:Çok şükür benim öğrenci sayfamda "Mezun Durumdasınız" yazıyor
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
colin_erkan ve emrahk çok teşekkür ederim
Darısı sizin başınıza inşallah.

- colin_erkan
- Doktor
İnşallahkripton yazdı:colin_erkan ve emrahk çok teşekkür ederimDarısı sizin başınıza inşallah.

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
bende mezun oldum dıplomamı aldım arkadaslar darısı sızlere olsun olsun ınsaallah
hayırlı olsunbyMRZ yazdı:bende mezun oldum dıplomamı aldım arkadaslar darısı sızlere olsun olsun ınsaallah

byMRZ hayırlı olsun. Sevindim senin adına güzel duygu değil mibyMRZ yazdı:bende mezun oldum dıplomamı aldım arkadaslar darısı sızlere olsun olsun ınsaallah

Ben de bugün aldım diplomayı çok şükür. Darısı tüm isteyenlere

saol kırıpton hem mezun oldum hem bebegımı kucagıma aldım cok sukur ıkı sevıncı bırden yasadım oglumda ılkokul mezunuydum kızımda unıversıte cok guzel bı duygu ınsaallah allah herkeze nasıp etsın belkı maddı bakımdan bısey elde edemem ama manevı anlamda bu mezunıyet +bebek ılac gıbı geldı 

Teşekkür ederim. Her ikisi de güzel tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. byMRZ çok sevindim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı uzun ömürler versin

- kardelen198
- Uzman Doktor
Merhaba Kripton, mezun olmuşsun arkadaşımkripton yazdı:Çok şükür benim öğrenci sayfamda "Mezun Durumdasınız" yazıyor