>>Selamün aleykum<<
-
- Çırak
>>Selamün aleykum<<
foruma gırerken kendimi tanıtma fırsatım olmamıstı.ben zeynep.
Bu forum gercekten acık lıseye ilk kaydoldugumdan bu yana bir cok konuda bana cok yardımcı oldu.bilmedigim ve cevabını kimseden alamadıgım sorulara bu forumda yanıt buldum.en azından yalnız hissetmedim kendimi hic.
Özellikle ders notlarını hep bu siteden aldım.emrahk kardesim sagolsun.onun notlarıyla bitirdlm okulu.son 12 kredim kaldı.aöf de yerlestim cok sükür.anlıycanız merhaba derken aynı zamanda veda da etmeliyim.
Bu forumda emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum.
Bu forum gercekten acık lıseye ilk kaydoldugumdan bu yana bir cok konuda bana cok yardımcı oldu.bilmedigim ve cevabını kimseden alamadıgım sorulara bu forumda yanıt buldum.en azından yalnız hissetmedim kendimi hic.
Özellikle ders notlarını hep bu siteden aldım.emrahk kardesim sagolsun.onun notlarıyla bitirdlm okulu.son 12 kredim kaldı.aöf de yerlestim cok sükür.anlıycanız merhaba derken aynı zamanda veda da etmeliyim.
Re: >>Selamün aleykum<<
Hayırlı olsun.İngilizce 3-4 sınavlarına hangi kaynaklardan çalıstın acaba. 

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
-
- Çırak
ben hicbir ingilizce dersine calısmadım.yarısını sallsadıgım cevaplarla gectim yarısındanda muaf oldum.3 kere üst üste aynı dersten kalınca muaf olundugunu duymussundur.ben ilk donemlerimde asla veremiycegime inandıgım dersleri üstüste sectım.dedigim gibi yarısını sans eseri gectim yarısından 3 kere üstüste kalarak muaf oldum.oyle iste.ama sen calıstıgımdan anlarım ben dersen cıkmıs soruları ve cevaplarını ezberle.umarım yardımcı olmusumdur.
30 puan alfim gecen sınavda Allaha şükür çalişınca oluyor muaf yapamam 3-4-5-6-7-8 var çok puan kaybi olur gerçi zorlamasin diye 3-4 seçtim her donem 2 -3 tane seçicem tşkrler.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
-
- Çırak
rica ederim.dedigim gibi 4 tane sectigimde en az 2 sinden gectim sans eseri.ingilizce dersi hakkında hicbir fikrim yok calıssamda anlamam diye o zahmete girmedim. 

-
- Çırak
hosbuldum, gule gule.
yinede takip ederim burayı bırakamam hemen.

yinede takip ederim burayı bırakamam hemen.
-
- Çırak
evet kesınlıkle bırseyler kazandırır.yeterkı nıyetın ogrenmek olsun.
-
- Çırak
mantıklı.sosyal hayatın her alanı ıster real ıster sanal olsun insana istedigi taktirde cok sey kazandırır.Musavi yazdı:Aynen mesela ben benim düşüncelerime uymayan birine platonik savaş açarım tartışarak bir şeyler öğrenirim kaparım kendimi geliştirme endeksim de böyle bir rol oynarım.
-
- Çırak
eee at gozlugu takıp dedıgım dedık sadece ben dogruyum dersen kovarlar.

Merhaba Zeynep Hanım, foruma hoş geldiniz. Bir şeyi düzeltmek istiyorum, forumda notları paylaşan ben değil "emrah42" nickli üyemiz. Forumda onun sayesinde bir çok kişi derslerini rahat geçiyor...zulfikarrr yazdı:foruma gırerken kendimi tanıtma fırsatım olmamıstı.ben zeynep.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
hosbuldum.
öyle ya.cok afedersiniz.karıstırdım.kesinlikle allah ondan razı olsun emrah42 kardesimizden.
öyle ya.cok afedersiniz.karıstırdım.kesinlikle allah ondan razı olsun emrah42 kardesimizden.