YGS LYS Başvuruda ÖSYM Hangi Konuların Çıkacağını Veriyor mu

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Optimized
Acemi

YGS LYS Başvuruda ÖSYM Hangi Konuların Çıkacağını Veriyor mu

Mesaj gönderen Optimized » 30 Tem 2014, 17:33

ÖSYM YGS ve LYS Başvurularında atıyorum eşit ağırlık girdiğimizde önce YGS 5 konularını sonra YGS sınavından sonra da LYS 1 ve LYS 3 konularını resmi olarak kendi sitesinden veya kendisi bir şekilde veriyor mu ? Ona göre dershanelerde bu konulara göre YGS ve LYS ye hazırlanabilir miyiz ?

Optimized
Acemi

Re: YGS LYS Başvuruda ÖSYM Hangi Konuların Çıkacağını Veriyo

Mesaj gönderen Optimized » 30 Tem 2014, 17:47

Ayrıca ben maol okuyorum alan adı olarak bilişim teknolojileri alanı yazmam gerekmiyor mu burada bilişim teknolojileri alan adı ve kodu yok:http://www.acikogretimlisesi.net/genel/ ... tlari.html

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 30 Tem 2014, 19:16

evet veriyor konu içeriklerini
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 30 Tem 2014, 23:18

Optimized yazdı:ÖSYM YGS ve LYS Başvurularında atıyorum eşit ağırlık girdiğimizde önce YGS 5 konularını sonra YGS sınavından sonra da LYS 1 ve LYS 3 konularını resmi olarak kendi sitesinden veya kendisi bir şekilde veriyor mu ? Ona göre dershanelerde bu konulara göre YGS ve LYS ye hazırlanabilir miyiz ?
aha buraya bak: :22: http://hayatbirsinav.com/ygs-konulari.html

http://www.2015ygs.com/category/lys/lys-konulari/

Ayrıca sen bir şeyler doldurmayacaksın başvuruyu yap hoca sana gerekli soruyu sorar zaten sen liseden mezun ol gerisine karışma :01:

soru çöz bol bol soru çöz günde mutlaka 100 soru çöz her hafta deneme çöz mutlaka yap bunu sana tavsiyem. Tavsiyemi de önemse derim.
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

Optimized
Acemi

Mesaj gönderen Optimized » 31 Tem 2014, 12:03

ghost38 yazdı:
Optimized yazdı:ÖSYM YGS ve LYS Başvurularında atıyorum eşit ağırlık girdiğimizde önce YGS 5 konularını sonra YGS sınavından sonra da LYS 1 ve LYS 3 konularını resmi olarak kendi sitesinden veya kendisi bir şekilde veriyor mu ? Ona göre dershanelerde bu konulara göre YGS ve LYS ye hazırlanabilir miyiz ?

Ayrıca sen bir şeyler doldurmayacaksın başvuruyu yap hoca sana gerekli soruyu sorar zaten sen liseden mezun ol gerisine karışma :01:

soru çöz bol bol soru çöz günde mutlaka 100 soru çöz her hafta deneme çöz mutlaka yap bunu sana tavsiyem. Tavsiyemi de önemse derim.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım tabii ki. Şey hoca sana gerekli soruyu sorar dediniz de hangi hoca ? Bir de benim ilkokuldan hafif eksiğim vardı onları giderdim şimdi YGS ve LYS konularına altyapı gerekiyor mu. Yani şöyle söyleyeyim integral vs bilmek için LYS için yani Trigonometri bilmen lazım o da LYS konularının içinde var zaten, yani konular birbiriyle bağlantılı sanırım polinomlar vs türev,integralde felan kullanılıyor sanırım tam bilemeyeceğim, YGS de 9.sınıf ve 10.sınıf çıkıyor sanırım 1-2 tane de 8.sınıftan mı ne yani dershaneye giderek hazırlanıp bayağı çalışıp kazanabilirim değil mi açık liseliyim diye bu 9.sınıf 10.sınıf 11.sınıf 12.sınıf matematik geometri edebiyat coğrafya vs hoca gözetiminde bu konuları görmedim diye dezavantajım olmuyor değil mi ?

Bu arada Polinomlar vs vardı bu konularla sizin attığınız linkdeki konular aynı mı yani müfredat değişikliği olmadı değil mi polinomların içinde bende 2.el eski bir matematik kitabı var 1-2 sene öncenin orada öyle yazıyor Polinomlar,Çarpanlara ayırma Polinomlarda OBEB - OKEK felan

http://www.2015ygs.com/2015-lys-matematik-konulari/

http://hayatbirsinav.com/ygs-matematik-konulari.html <- Bu 2014 konuları üstteki ile aynı mı yoksa müfredat değişti mi ? Başvurunca nereden görebiliyoruz YGS - LYS konularını bir de ÖSYM'nin sistemine giriş yaparak mı görüyoruz ?

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 01 Ağu 2014, 00:59

Optimized yazdı:
ghost38 yazdı:

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım tabii ki. Şey hoca sana gerekli soruyu sorar dediniz de hangi hoca ? Bir de benim ilkokuldan hafif eksiğim vardı onları giderdim şimdi YGS ve LYS konularına altyapı gerekiyor mu. Yani şöyle söyleyeyim integral vs bilmek için LYS için yani Trigonometri bilmen lazım o da LYS konularının içinde var zaten, yani konular birbiriyle bağlantılı sanırım polinomlar vs türev,integralde felan kullanılıyor sanırım tam bilemeyeceğim, YGS de 9.sınıf ve 10.sınıf çıkıyor sanırım 1-2 tane de 8.sınıftan mı ne yani dershaneye giderek hazırlanıp bayağı çalışıp kazanabilirim değil mi açık liseliyim diye bu 9.sınıf 10.sınıf 11.sınıf 12.sınıf matematik geometri edebiyat coğrafya vs hoca gözetiminde bu konuları görmedim diye dezavantajım olmuyor değil mi ?

Bu arada Polinomlar vs vardı bu konularla sizin attığınız linkdeki konular aynı mı yani müfredat değişikliği olmadı değil mi polinomların içinde bende 2.el eski bir matematik kitabı var 1-2 sene öncenin orada öyle yazıyor Polinomlar,Çarpanlara ayırma Polinomlarda OBEB - OKEK felan

http://www.2015ygs.com/2015-lys-matematik-konulari/

http://hayatbirsinav.com/ygs-matematik-konulari.html <- Bu 2014 konuları üstteki ile aynı mı yoksa müfredat değişti mi ? Başvurunca nereden görebiliyoruz YGS - LYS konularını bir de ÖSYM'nin sistemine giriş yaparak mı görüyoruz ?
konular değişmez ki üstteki mat 1 alttaki mat 2 ygs'de mat 1 den sorulur lys'de hem mat 1 hem de mat 2 den gelebilir sorular
Kayıt yaptığın an ki hoca soracak. Evet dershaneye git tabi yardımcı olurlar ama günlük 100 soru çöz lütfen ve her hafta mutlaka ama mutlaka deneme çöz. Açık lise-örgün ayrımı yok rahat ol konular aynı yani sadece çöz budur :) aman ha 100 soru günlük ve her hafta bir deneme son ay ise günlük deneme çünkü ne kadar çok soru çözersen o kadar çok aklında kalıyor ve gerçek sınav gününde heyecanın azalıyor çünkü deneme sınavı defalarca olduğun için.Dershanenin de denemelerine git. sana yolladığım linkler evet zaten ösym ye göre bakıp da ayarlanıyor bu tahminler dershanedeki konular da aynı olacak merak etme tekrar ediyorum her gün 100 soru
ve her hafta 1 deneme çöz lütfen.

Optimized
Acemi

Mesaj gönderen Optimized » 01 Ağu 2014, 08:38

ghost38 yazdı: konular değişmez ki üstteki mat 1 alttaki mat 2 ygs'de mat 1 den sorulur lys'de hem mat 1 hem de mat 2 den gelebilir sorular
Kayıt yaptığın an ki hoca soracak. Evet dershaneye git tabi yardımcı olurlar ama günlük 100 soru çöz lütfen ve her hafta mutlaka ama mutlaka deneme çöz. Açık lise-örgün ayrımı yok rahat ol konular aynı yani sadece çöz budur :) aman ha 100 soru günlük ve her hafta bir deneme son ay ise günlük deneme çünkü ne kadar çok soru çözersen o kadar çok aklında kalıyor ve gerçek sınav gününde heyecanın azalıyor çünkü deneme sınavı defalarca olduğun için.Dershanenin de denemelerine git. sana yolladığım linkler evet zaten ösym ye göre bakıp da ayarlanıyor bu tahminler dershanedeki konular da aynı olacak merak etme tekrar ediyorum her gün 100 soru
Hmm yani kayıt yaptığımızda ÖSYM'nin sitesinde bir hoca olacak o mu soracak bize ? Yoksa kayıt olduğum okuldaki hoca mı soracak? Bunu duyduğuma çok sevindim ohh iyi ki konular değişmiyormuş yani ben şimdi gidip kitapsan vs'den mat 1 ve mat 2 diyerek bu konuları satın alabilirim konu anlatımlı kitapları vs yani ? Bende 2.el kitaplar var onlardan almıştım polinomlar vs var yani aynı konular... Bir de birşey soracağım Mantık mat 1 de hala var mı ? 9.sınıf matematik kitabında var sanki bir yerde müfredattan kaldırıldığı yazıyordu acaba doğru mu? Benim 36 zorunlu dersim kaldı 116 kredim var ve ben maol bilişim teknolojileri bölümü ağ işletmenliği dalı okuyorum bu sene son senem yüz yüze eğitimde staj + açık kaynak işletim sistemi için pazar günü okula gideceğim sadece iki saat göreceğim. 18 yaşındayım Kasım 2014 de 19 yaşında olacağım. Şimdi ben bir de şöyle yapabilir miyim ÖSYM'ye başvurunca sınavsız 2 yıllık geçiş hakkımı da kaybetmeden YGS'ye girip kazanırsam 180 puanın üzerinde çekersem LYS'ye girme hakkı kazanıyorum orada da yüksek puan 500 - 300 arası çekersem sınavsız geçiş hakkına ihtiyacım kalmayacak ama yine de sınavsız geçiş hakkımı kaybetmem değil mi ? YGS LYS'den sonra istersem sınavsız geçiş hakkıyla 2 yıllık bilgisayar ile ilgili bir bölüm okuyabilir miyim ? Bir de katsayı kalktığı içi istediğim bölüme girip sınavı kazanmak şartıyla başardığımda puanım kırılmadan o bölüme örneğin Tıp Fak, Sosyoloji vs girebilir miyim ? Evet tavsiyelerinizi kulağıma küpe ettim, çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. 36 zorunlu dersim kaldı demiştim bu sene 1. dönem 10 ders seçeceğim 2.dönem de 10 ders etti 20 bir de yazın girebiliyoruz temmuz dönemi var yine 10 ders seçerim etti 30 bir de 2016 1.dönem 6 ders artı bir kaç seçmeli ders seçerim 230 krediye tamamlayıp mezun olurum 2016 başında ? Veya yazın seçmem çünkü 1 ay veriyorlar çalışmak için derslere 2016 2.dönem seçerim 6 dersi 1.döneminde yine 10 ders seçerim en geç 2016 2.dönem mezun olurum sonra da üniversite sınavına hazırlanırım ? İlgi ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum söylediklerinizin hepsini uygulayacağım! Bir de dediğinize göre ben bu üniversite sınavında çıkacak konuları örgün lisede olduğu gibi görmediğim için üniversite sınavına hazırlandığımda anlamama, temel eksikliği yüzünden anlamama gibi bir sorun yaşamam değil mi? Yani karekök vs onları biliyorum 6 7 8 eksiklerimi gideriyorum çoğunu giderdim sayılır. Bu ilkokul 6-7-8.sınıf konularını (örneğin matematik karakök, rasyonel sayılar, tam sayılar, faktöriyel,permutasyon,kombinasyon vs) (Türkçe dil bilgisi temel) bildikten sonra herhangi bir sorun yaşamam üniversite sınavına hazırlıkta temel eksikliği yüzünden konuları dershanede anlamama, kitaptan çalışırken anlamama gibi değil mi çünkü ilkokulu örgün okudum ben...

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 01 Ağu 2014, 11:16

Optimized yazdı:
ghost38 yazdı: konular değişmez ki üstteki mat 1 alttaki mat 2 ygs'de mat 1 den sorulur lys'de hem mat 1 hem de mat 2 den gelebilir sorular
Hmm yani kayıt yaptığımızda ÖSYM'nin sitesinde bir hoca olacak o mu soracak bize ? Yoksa kayıt olduğum okuldaki hoca mı soracak? Bunu duyduğuma çok sevindim ohh iyi ki konular değişmiyormuş yani ben şimdi gidip kitapsan vs'den mat 1 ve mat 2 diyerek bu konuları satın alabilirim konu anlatımlı kitapları vs yani ? Bende 2.el kitaplar var onlardan almıştım polinomlar vs var yani aynı konular... Bir de birşey soracağım Mantık mat 1 de hala var mı ? 9.sınıf matematik kitabında var sanki bir yerde müfredattan kaldırıldığı yazıyordu acaba doğru mu? Benim 36 zorunlu dersim kaldı 116 kredim var ve ben maol bilişim teknolojileri bölümü ağ işletmenliği dalı okuyorum bu sene son senem yüz yüze eğitimde staj + açık kaynak işletim sistemi için pazar günü okula gideceğim sadece iki saat göreceğim. 18 yaşındayım Kasım 2014 de 19 yaşında olacağım. Şimdi ben bir de şöyle yapabilir miyim ÖSYM'ye başvurunca sınavsız 2 yıllık geçiş hakkımı da kaybetmeden YGS'ye girip kazanırsam 180 puanın üzerinde çekersem LYS'ye girme hakkı kazanıyorum orada da yüksek puan 500 - 300 arası çekersem sınavsız geçiş hakkına ihtiyacım kalmayacak ama yine de sınavsız geçiş hakkımı kaybetmem değil mi ? YGS LYS'den sonra istersem sınavsız geçiş hakkıyla 2 yıllık bilgisayar ile ilgili bir bölüm okuyabilir miyim ? Bir de katsayı kalktığı içi istediğim bölüme girip sınavı kazanmak şartıyla başardığımda puanım kırılmadan o bölüme örneğin Tıp Fak, Sosyoloji vs girebilir miyim ? Evet tavsiyelerinizi kulağıma küpe ettim, çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. 36 zorunlu dersim kaldı demiştim bu sene 1. dönem 10 ders seçeceğim 2.dönem de 10 ders etti 20 bir de yazın girebiliyoruz temmuz dönemi var yine 10 ders seçerim etti 30 bir de 2016 1.dönem 6 ders artı bir kaç seçmeli ders seçerim 230 krediye tamamlayıp mezun olurum 2016 başında ? Veya yazın seçmem çünkü 1 ay veriyorlar çalışmak için derslere 2016 2.dönem seçerim 6 dersi 1.döneminde yine 10 ders seçerim en geç 2016 2.dönem mezun olurum sonra da üniversite sınavına hazırlanırım ? İlgi ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum söylediklerinizin hepsini uygulayacağım! Bir de dediğinize göre ben bu üniversite sınavında çıkacak konuları örgün lisede olduğu gibi görmediğim için üniversite sınavına hazırlandığımda anlamama, temel eksikliği yüzünden anlamama gibi bir sorun yaşamam değil mi? Yani karekök vs onları biliyorum 6 7 8 eksiklerimi gideriyorum çoğunu giderdim sayılır. Bu ilkokul 6-7-8.sınıf konularını (örneğin matematik karakök, rasyonel sayılar, tam sayılar, faktöriyel,permutasyon,kombinasyon vs) (Türkçe dil bilgisi temel) bildikten sonra herhangi bir sorun yaşamam üniversite sınavına hazırlıkta temel eksikliği yüzünden konuları dershanede anlamama, kitaptan çalışırken anlamama gibi değil mi çünkü ilkokulu örgün okudum ben...
Ösym sitesinde hoca yok yani o böyle forum sitesi değil zaten okuldaki hoca soracak sana tavsiyem mat-fen gibi konularda dershane desteği al,evet mantık mat 1de hâlâ var,tabi al kitaplarını falan şimdiden dershaneye gideceksen oradan da verecekler zaten. Şimdi ösym'ye kaydolurken iki hakkın var ya sınavsız geçiş yaparak bankamatiğe 10 tl yatırıp öyle kaydolursun ya da 40 tl ödeyerek ''yok arkadaş ben ygs'ye gireceğim dersin'' yani birinden birini seçersin.Sınavsız geçişle hangi bölümlere gidersin onları o kadar bilmiyorum 2015 eylül aynına liseyi bitirmelisin 10 ders değil 30 kredilik seç dersleri dershaneye de muhakkak git orada sorularının cevabını daha şeffaf alırsın.Rehberlik hocan sana ennnn detaylı bilgileri söyler vakit kaybetme bence.Bilmiyorum çok çalıştıysan konular çakışmazsa sıkıntı çekmezsin herhalde sen dershaneye git fazla vakit kaybetme !!!!bak yine üstüne basarak yine diyorum her gün 100 soru ve her hafta 1 deneme çöz!!!!!

Optimized
Acemi

Mesaj gönderen Optimized » 01 Ağu 2014, 13:37

ghost38 yazdı:
Optimized yazdı:
Ösym sitesinde hoca yok yani o böyle forum sitesi değil zaten okuldaki hoca soracak sana tavsiyem mat-fen gibi konularda dershane desteği al,evet mantık mat 1de hâlâ var,tabi al kitaplarını falan şimdiden dershaneye gideceksen oradan da verecekler zaten. Şimdi ösym'ye kaydolurken iki hakkın var ya sınavsız geçiş yaparak bankamatiğe 10 tl yatırıp öyle kaydolursun ya da 40 tl ödeyerek ''yok arkadaş ben ygs'ye gireceğim dersin'' yani birinden birini seçersin.Sınavsız geçişle hangi bölümlere gidersin onları o kadar bilmiyorum 2015 eylül aynına liseyi bitirmelisin 10 ders değil 30 kredilik seç dersleri dershaneye de muhakkak git orada sorularının cevabını daha şeffaf alırsın.Rehberlik hocan sana ennnn detaylı bilgileri söyler vakit kaybetme bence.Bilmiyorum çok çalıştıysan konular çakışmazsa sıkıntı çekmezsin herhalde sen dershaneye git fazla vakit kaybetme !!!!bak yine üstüne basarak yine diyorum her gün 100 soru ve her hafta 1 deneme çöz!!!!!
Hmm anladım yani 40 tl yatırıp YGS ye giricem dersen 2 yıllık geçiş hakkını kaybediyorsun sınavı kazanamazsan o hakkın gidiyor yani, 10 kredilik seçiyorum çünkü 10 üstünde sistem kabul etmiyor yüz yüze eğitim bittiğinde ancak o kadar seçebilirim sanırım. Ben yine de bu dönem deniyeceğim eğer seçebilirsem seçip hemen bitiririm. Çünkü geçen sene kadar çok ders yok yüzyüze eğitimde sanırım bu yüzden dersleri 10 kredinin üstünde seçebileceğim, 230 kredide toplam bitiyor hem yüz yüze eğitim hem de ortak derslerin toplamı bu 1-2 tane de seçmeli ders ki ben daha önce seçmeli seçtim onlar tamamlıyor. Karekök vs bunları bimemiz gerekiyor zaten çünkü bilmezsek trigonometri, polinom vs orada karekök var anlamayız yani 6.7.8. sınıf ilkokuldan eksiğin olmazsa dediğiniz gibi anlayabilirim konuyu, evet daha fazlasını dershaneye yazıldığımda rehberlik hocama sorarım ilgi ve yardımınız için çoook teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız :D Evet günde 100 soru ve her hafta 1 deneme çözeceğim! Dershane her hafta deneme sınavı yapıyordur zaten rehber öğretmenimden öğreneceğim yazıldığımda dershaneye tüm detayları vakit kaybetmeden hemen yazılıyım diyorsun değil mi ? 10 kredinin üstünde sistem kabul ederse evet hemen yazılırım 2015 Ocak da mezun olurum. Yok olmazsa mecbur 2016 mayıs-haziranda (önce bu dönem 2015 Ocak ayındaki sınava 10 ders, seçebiliyorsam 10 dersin üzerinde seçerim sonra da 2015 hazirandaki sınav için 10 veya üzeri seçebiliyorsam seçerim ve mezun olurum 36 ders + gerekirse 1-2 tane de seçmeli toplam 230 krediye tamamlarım bilişim teknolojileri bölümünden yok eğer 10 dersin üzerinde sistem izin vermezse 2015 ağustos dönemi de seçersem eder 30 ve 2016 ocakda da biter yok eğer yaz dönemi (ağustos sınavları) seçmezsem 1 ay çalışma zamanın olduğundan yetiştiremezsem 2016 Haziranda bitiririm.) (Umarım doğru hesapladım) bitireceğim.

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 01 Ağu 2014, 17:31

2015 eylüle mezun duruma düş de nasıl edersen artık dershane her hafta yapmaz ayda ya da iki ayda bir olur.Sen kitapçıdan satın al geçmişteki soruları çöz öss-ygs-lys sorularını daha sonra bazı gazeteler de verir deneme dergisini. Önemli değil Başarılar.

Ha unutmadan üstüne basarak yine ve yine söylüyorum sıkılmadan ve ben yapamıyorum demeden yetiştiremem korkusuna kapılmadan her gün 100 soru ve her hafta 1 deneme çözeceksin. Hadi başarılar.

Optimized
Acemi

Mesaj gönderen Optimized » 01 Ağu 2014, 18:52

ghost38 yazdı:2015 eylüle mezun duruma düş de nasıl edersen artık dershane her hafta yapmaz ayda ya da iki ayda bir olur.Sen kitapçıdan satın al geçmişteki soruları çöz öss-ygs-lys sorularını daha sonra bazı gazeteler de verir deneme dergisini. Önemli değil Başarılar.

Ha unutmadan üstüne basarak yine ve yine söylüyorum sıkılmadan ve ben yapamıyorum demeden yetiştiremem korkusuna kapılmadan her gün 100 soru ve her hafta 1 deneme çözeceksin. Hadi başarılar.
Anladım ama ben henüz üniversite sınavına başvurmadım, sadece soru sormuştum. 2015 eylüle mezun duruma düşebilir miyim düşemez miyim bilmediğimden başvurmadım. Eğer bir dönemde artık 10 dersin üzerinde seçtirirse 2015 eylül'e mezun olurum ve üniversite sınavına başvururum. Tam bilmeden risk almak istemiyorum, önce 10 dersin üzerinde seçebiliyor muyum artık 2 tane yüz yüze eğitim dersi kaldığı için (biri staj birisi açık kaynak işletim sistemi) kayıt yenileme yaptığımda ne kadar ders seçebildiğime bakacağım. Çünkü yüz yüze eğitimden de kredi alıyorum ben mesleki açık öğretim okuduğum için. Üniversite sınavına başvurduğumda ve üniversiteye hazırlandığımda kitapçıdan vs deneme alıp da çözerim tüm tavsiyelerinize uyacağım, çok teşekkürler...
En son Optimized tarafından 01 Ağu 2014, 18:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 01 Ağu 2014, 18:56

Önemli değil her gün en az 100 soru ve her hafta 1 deneme çöz. Başarılar.

Optimized
Acemi

Mesaj gönderen Optimized » 02 Ağu 2014, 13:00

ghost38 yazdı:Önemli değil her gün en az 100 soru ve her hafta 1 deneme çöz. Başarılar.
Bir sorum daha olacak, deneme çözdüğümde hem YGS hem LYS denemesini ayrı ayrı çözeceğim değil mi ? Yoksa YGS'ye yoğunlaşıp LYS'yi YGS'den sonra mı çözmeliyim ama bence YGS - LYS'yi birlikte çözmeliyim daha mantıklı ve obür türlü yaparsam az hazırlanmış olurum.Hem YGS hem LYS sorularını çözeceğim her gün ayrı ayrı 100 tane.

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 02 Ağu 2014, 15:47

önce ygs'ye odaklan ygs önemli

Optimized
Acemi

Mesaj gönderen Optimized » 02 Ağu 2014, 16:00

Hmm anladım yani önce YGS ye odaklanmam gerek ama ben eşit ağırlık girip LYS de Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerim istiyorum da o yüzden sordum. YGS de önce 180 puan almam gerekiyor LYS girebilmek için ama eğer YGS den sonra LYS ye çalışmaya başlarsam LYS'ye yeteri kadar hazırlanabilir miyim ki ?

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön